Categorie├źn
Geen categorie

22 maart 2022, mijn stukkies verjaardag lieverds!

2 jaar nu, precies. Ongelooflijk! Al 2 jaar lang schrijf ik, elke dag, mijn frustraties van me af, vertel ik dat we er een zooitje van hebben gemaakt maar nog niet door hebben hoe erg. Niet dat het op is gevallen, sinds mijn verbanning van fakebook en linkeduit, in 2020 alweer, leest bijna geen hond mijn stukkies. Tis natuurlijk ook niet zo interessant, de hersenspinsels van een failliete, dakloze, ongeschoren zwerver die zichzelf aan het tegenkomen is.

jerome powel, das de klaas knot van Amerika, heeft gisteren opgemerkt dat de inflatie in de US veel te hoog is. De europese unie heeft aangekondigd dat ze nog eens 500 miljoen euro aan wapens gaan leveren aan het vierde rijk, oja en vliegtuigen vallen loodrecht uit de lucht. Als je nu als gewone burger nog niet in je broek schijt van angst dan heb je een granieten plaat voor je kop.

Angst! Ik heb het er veel over gehad de afgelopen jaren. Man wat ben ik bang geweest. In het begin was ik bang voor mijn nieuwe leven als dakloze, tis toch anders dan de zekerheid van een eigen huis. Daarna voor de maatregelen en de repressie van onze hermandad die mij nog een nachie onderdak hebben gegeven. Maar vooral bang voor jullie toekomst, 1 dystopisch scenario staat ons te wachten, dat hebben jullie niet verdiend.

Gisteren had ik het over mensen die willen vluchten, op zoek naar een veilige plek. Een plek waar je de angst niet voelt. Het gekke is dat je nooit kan ontsnappen aan externe bedreigingen, aan angsten die anderen of je omgeving aan jou opdringen. Je kan hier bang zijn voor de toekomst omdat je het niet eens bent met hoe anderen die willen inrichten. Maar leven in de bushbush heeft ook zijn uitdagingen, ik zie me al sparren met een grizzlybeer, lijkt me helemaal niets.

Ach ieder doet het op zijn of haar manier, wat weet ik nou. Wat ik heb geleerd de afgelopen 2 jaar is dat het toch niets uitmaakt. Of ik nu bang ben, boos, verdrietig of teleurgesteld het maakt geen flikker uit. Wat wel uitmaakt is dat ik het hier, nu, op dit moment leuk maak! Niet op zoek ga naar een betere plek of toekomst maar het gewoon doe. Gewoon leuk leven, het kan echt! Het gekke is dat je er echt maar heel weinig voor nodig hebt. Eigenlijk helemaal niets. Probeer het vandaag eens! Het wordt een prachtige dag, kusss lieverds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *