Categorieën
Geen categorie

21 maart 2022, sorry kids, beetje laat, twas alweer een drukke ochtend.

Dat krijg je ervan met al die beesten. Lachen hoor de kippies! De kleinste is natuurlijk weer de baas en de brutaalste. Ze probeert continue te ontsnappen als ik het hok binnenkom maar is ook de enige die geaaid wil worden. Tis sws heel leuk om naar die hiërarchieën te kijken tussen dieren! Daar kunnen we wat van leren.

Daarnaast had ik al appcontact met een medewappie die richting het zuiden gaat om daar naar een verlaten stekkie te gaan kijken om met haar kids de aankomende apocalyps te overleven. Persoonlijk geloof ik daar niet zo in. Misschien moet ik daar nog eens een stukkie aan wijden. Het gaat vooral om de taal en het gevoel dat je ergens bij hoort, dat je de cultuur begrijpt. Dat je de mensen om je heen begrijpt, de geschiedenis, gewoonten en gebruiken. Daar ligt kameraadschap en begrip. Volgens mij niet onbelangrijk tijdens moeilijke tijden.

Daarnaast heb ik meerdere kennissen in Frankrijk en Spanje wonen, en die geven aan dat de sociale controle er erg groot is. Daarnaast zit niet elke Fransman of Spanjaard op een ‘Olander’ te wachten, maar goed daar komen ze zelf wel achter. In mijn ogen is het heel simpel! Vluchten kan niet meer….

Ik moet weer verder! Het wordt weer een mooie dag! Maak er wat van lieverds! https://youtu.be/-ogM5Kxdp6o

https://youtu.be/-ogM5Kxdp6o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *