Categorieën
Geen categorie

20 maart 2022, over 2 dagen is het pas mijn jubileum kids.

Afgelopen dagen zat ik steeds met de zondag in mijn hoofd omdat ik op een zondag gestart ben met deze stukkies. Wat wel leuk is is dat ik de afgelopen uren veel stukkies heb teruggelezen. Weten jullie nog dat we vorig jaar in lockdown zaten? In China zitten, sinds deze week, weer 51 miljoen mensen opgesloten in hun huizen. fauci, die gnoom uit de vs, zien we na 2 maanden afwezigheid uit zijn grot omhoog kruipen om de Amerikanen de stuipen op het lijf te jagen met nieuws over nieuwe lockdowns. Het duurt vast niet lang voor we die vette kop van van dissel weer op de voorpagina’s zien.

Er moet ook wel wat gaan gebeuren want het gaat niet goed met de opnames in ziekenhuizen. In Australië en Israël waar bijna 100% is gevaxxt stromen de ziekenhuizen vol. Een 4de of 5de gifspuit helpt niet meer. Ook hier lopen de dodencijfers gestaag op, hartfalen, hersenbloedingen en infarcten zijn een nieuwe trend naast snel opkomende kanker. Kloterige is dat we daar poetin de schuld niet van kunnen geven, nog niet, dat komt vast wel.

Ik ga genieten van het mooie weer! Ik hoop op minder wind dan gisteren. Het was een koud, guur windje. Daarnaast mag ik aan de slag met een pizzaoven, kijken of ik er wat lekkers uit kan toveren. Die dingen hebben altijd gebruiksaanwijzingen die je moet leren kennen, leuk! Zo eerst ff de kippen voeren, wat is het toch leuk om naar die beesten te kijken. Sws zouden we daar meer de tijd voor moeten nemen, kijken hoe dieren in groepen leven. Kunnen we wat van leren.

Sam wil naar buiten, hij hoort een specht die hier boven in de boom aan het ratelen is. De schapen, achter me in de wei, staan alweer te grazen, Willie de zwaan komt voorbij drijven. Het is tijd voor een nieuwe zondag. We gaan er wat moois van maken. Fijne zondag lieverds.

Zoek de verschillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *