Categorieën
Geen categorie

19 maart 2022, harry belandde in de Oekraïne bij een ‘fout’ bataljon lieverds.

Het zou bijna leuk zijn als het niet zo triest was geweest. Nederlanders, volwassen, nadenkende mensen, soms zelfs vader of moeder!! Vertrekken naar een onbekend land met een ongelooflijk rijke maar ook verschrikkelijke geschiedenis, om daar te vechten tegen een vijand met een misschien nog wel heftiger verleden. Gedreven door propaganda van een stelletje volksmenners zonder geweten. Wat een gekte, wat een waanzin. Hoe kom ik hier uit….

Niet! Dus das lekker simpel. Wat groot in het oosten gebeurt speelt zich in het klein overal af. Bah, ik wil hier helemaal niet over schrijven. Wat doet het er nog toe. Het wordt een kort stukkie, morgen weer een nieuwe kans. Mijn 730ste. Een jubileum…

Één reactie op “19 maart 2022, harry belandde in de Oekraïne bij een ‘fout’ bataljon lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *