Categorieën
Geen categorie

18 maart 2022, een run op zonnebloemolie kids, goh!

Volgende week bloem en andere graanproducten. Rijst, tarwe, linksdraaiende quinoa, peper, zout en andere gebruiksgoederen gaan snel volgen. Medicijnen! Geloof me, dat gaat nog wel een dingetje worden. Of wat denk je van kleren! De nieuwste mode komt niet uit Parijs maar uit het oosten.

Er is niet zoveel tijd meer. Het is ook veel groter dan ik 2 jaar geleden durfde te bedenken. Echt de hele wereld is betrokken of wordt snoeihard geraakt door de opzettelijk georganiseerde disrupties. Het midden oosten zit zonder brood, het belangrijkste voedingsmiddel in die contreien. Afrika idem dito, als hier de prijzen omhoog gaan doen ze dat daar ook. Ik ben benieuwd hoe we deze mensen, aankomende lente, in Europa gaan ontvangen.

De beurs in China is afgelopen week in 2 dagen 30% gedaald. Rusland heeft zijn beurzen gesloten en gaat deze week in default voor 135 miljard. de fed heeft de rente verhoogd met 0,25% en aangekondigd dat nog 6x te gaan doen dit jaar. Met een inflatie, van officieel 7,9% maar in de reële wereld minimaal 25% een druppel op een gloeiende plaat, maar toch. Ondertussen zei onze premier deze week dat wij ons nergens zorgen over hoeven te maken! Dat ons landje het hartstikke goed doet. Kan iemand die man opsluiten?

Zoek elkaar op, kom hier een x pizza eten. Kan je meteen een dagje meewerken in de tuin. Nu kan het nog! Het duurt niet lang meer, het wordt dieper dan de jaren ‘30, we hebben dan ook veel meer te verliezen. Doe een stapje terug, ik weet hoe moeilijk het is. Zoek je plekje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *