Categorieën
Geen categorie

16 maart 2022, 19 oorlogen lieverds!

Althans waarvan we weten. Ik noem er een paar: El Salvador, Vietnam, Libië, Korea, Irak en Panama. In het totaal hebben deze oorlogen meer dan 20 miljoen mensen het leven gekost. Onder die 20 miljoen zaten 56 staatshoofden als Saddam, Moamar, Osama en John F. Meer dan 30 landen zijn door deze wereldmacht kapot gebombardeerd uit naam van de democratie, marionettenregeringen geïnstalleerd en dit alles ter meerdere eer en glorie van the American Dream. Een hele natte, vieze, zweterige nachtmerrie als je het mij vraagt.

Maar niemand vraagt het mij. Misschien maar goed ook. Klakkeloos citeert de goegemeente wat van de kansel wordt verordonneerd. In een stoffige hoek, verscholen achter bergen vuil hou ik me maar stil, kruip ik nog wat dieper in mijn schulp, jankend naar de (bijna) volle maan.

02.30 begon hij aan me te trekken, wordt wakker koertje! Slapen kan altijd nog! Aaaaaaahhhh hoe is het toch mogelijk? Waarom? Nee natuurlijk ben ik niet voor Assad of steun ik 1 of andere Kim of Vladimir maar HOE DAN!!!!

Zelfs onder verstandige, gevoelige, spirituele en lieve mensen voel ik me een outcast, voel ik me teveel. Ach dat is mijn hele leven zo geweest. Ik begrijp.ze wel, de beelden zijn natuurlijk verschrikkelijk. En dan zoek je naar een vijand en een held! En helden worden er zat gecreëerd! De kranten staan er vol mee. Ik voel hoe men zich probeert te spiegelen aan deze voorgeprogrammeerde sprookjesfiguren, wat een triestheid.

Geïndoctrineerde, wanhopig bange wezens zijn we, volledig verblind door wat we denken te hebben terwijl we verloren zijn wat we nog wel hebben. Alles wat om ons heen gebeurt is een reflectie van wat er in onszelf plaatsvind. Zolang wij ons laten afleiden door verzonnen helden en schurken om maar niet de kern van ons eigen zijn aan te hoeven raken heeft helemaal niets zin. Man wat klinkt dit weer zweverig, maar ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen.

Ons beeld van wie, wat en waarom we hier zijn is 1 grote leugen maar leg dat maar eens uit in Boeren Jan lulpraat. En wat heb je eraan als je weet dat het een leugen is? Je moet toch meedoen! Toch?

Volgens mij niet, ik weet alleen niet waarom ik dat voel. Ik volg ook maar wat de maan, wat mijn hart me ingeeft. Als we maar eens gingen inzien hoezeer alles verbonden is. Lieve God, dank voor alles geef me niets….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *