Categorieën
Geen categorie

14 maart 2022, Sam is er nu 3 weken kids, tijd om de balans op te maken!

Tis een onzeker en beschadigd hondje das een ding wat zeker is. Uit pure onzekerheid probeert hij zich vaak groter te maken dan hij is en ik moet eerlijk bekennen dat lukt hem best goed. Hij imponeert mensen met zijn gegrom en overeind staande haren, en als die mensen dan ook wat onzeker worden dan is het feest compleet. Dan heb je twee onzekere twijfelkonten bij elkaar en dan weet hij het niet meer.

Hij is veel alleen geweest de afgelopen 2 jaar dat merk je aan alles. En als Sam iets niet leuk vind is het wel alleen zijn. Maar doordat hij veel alleen is geweest is hij niet zo goed gesocialiseerd. Op zich vind ik dat niet zo erg. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het van die mensen die recht op hem aflopen en hem zonder iets te vragen beginnen te aaien. Van mij maggie dat soort types de vingers afbijten maar goed tis niet handig. Dat probeer ik dan toch maar een beetje in te dammen, tis lullig als half NL straks zonder vingers rondloopt.

Tis een kritische eter! Ben met hem langs de dierenwinkel geweest voor hondenkoekjes en de goedkoopste raakte hij gewoon niet aan. Hij vreet ze niet. Dat doet mij dan wel weer goed! Ik vond die goedkope koekies er ook niet uit zien, de duurdere koekies waren gemaakt van pens, hart en eend, die roken en zagen er veel lekkerderder uit. Trots op hem.

Vandaag nog maar wat extra voer inslaan btw! Je kan er donder op zeggen dat de prijzen van hondenvoer omhoog gaan. persoonlijk denk ik dat een voorraadje voor een jaar of 3 wel voldoende is. Dan zitten we in 2025, 5 jaar heeft deze strijd zeker wel nodig om uit te woeden. En dan maar kijken wat er nog over is, en of er nog hondenvoer te krijgen is voor een normale prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *