Categorieën
Geen categorie

13 februari 2022, kennen jullie janet yellen kids?

Weinig mensen zullen haar kennen denk ik dus je hoeft je niet te schamen als je nog nooit van haar gehoord hebt. janet is de hoekstra van de vs, minister van financiën. Ze riep in december nog dat de inflatie in dat nepland transitory was (dat betekent tijdelijk). 2 jaar, wereldwijde, lockdowns hadden volgens haar maar een beperkt effect op onze economieën, daar kwamen we wel overheen, no problemo.

Gisteren gaf ze een interview op cnbc met de mededeling dat poetin alles heeft veranderd! De huidige prijsstijgingen zullen minimaal een jaar maar waarschijnlijk langer gaan duren. maar dat heeft niets te maken met de afgelopen 2 jaar. De triljarden die door de fed en de ecb onze economieën in zijn gepompt hebben er niets mee te maken, alles ligt aan poetin.

Nu maakt het natuurlijk geen flikker uit hoe het komt. Weten jullie het nog? Vorig jaar lag alles aan tRump. Ach het zal wel, dat de waarheid in het midden ligt en diep is begraven, onder dikke lagen stront, doet er niet toe. Nu komt het op ons aan.

Tis wel leuk! Volgende week zondag is het precies 2 jaar geleden dat ik begon met mijn stukkies. De woorden van janet zullen aankomende week gaan resoneren door de wereld. Meer slecht nieuws komt eraan. Denk aan Taiwan, vandaag vertrekken de laatste gehandicapten uit China zodat xi eindelijk vrij spel heeft. xi heeft geen hekel aan vladimir, bolsonaro ook niet, dhr kovind niet, de meeste Afrikaanse landen kunnen het prima vinden met de wijzen uit het oosten en zo hebben we al een groot deel van de wereldbevolking te pakken die lijnrecht tegenover het superieure westen staan. Wat 2 jaar geleden begon is zo groot geworden! Ik had het nooit kunnen bevroeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *