Categorieën
Geen categorie

8 maart 2022, Sam is soms net een kangoeroe, hij loopt niet maar springt door het met rijp bedekte gras kids.

Errug komisch om te zien. Tis een echte jachthond, continue zit tie achter van alles aan. Niet dat Sam iets vangt, ik ben bang dat tie als ie een muis tegenkomt hard wegrent want man man wat is het een schijterd.

Liefst kruipt hij in me, dat vind tie het gezelligst. Bovenop me is schijnbaar het beste plekkie om je middagdutje te doen. Gisteren hebben we ff in de zon gezeten, uit de wind, in het zonnetje was het al lekker hoor! Je voelt de d3 vitamientjes je lichaam binnenstromen, lekker man!

En zo zijn er allerlei topmomentjes gedurende zo’n dag, zo had ik witlof gekocht op de markt, de marktkoopman had het me al verklapt het was lekkere witlof, nog bittere witlof! Plakje ham er omheen, kaassausje en hop de oven in. Ondertussen een kipschnitzel gemaakt van kippendijen, wat broodkruim en kruiden. Die rustig gebakken en wat zit je dan te smullen op zo’n verloren maandagavond, lekker hoor!

We rommelen samen de dag door Sam en moi. Met dit weer kost dat geen enkele moeite. De dagen vliegen voorbij. Ondertussen droom ik verder over het opzetten van een alternatief. Een soort van reservaat voor onaangepasten. Want deze trein is niet te stoppen. Hoe vaak we ons geld ook verspillen door rondjes te rijden door dit k*tlandje of elkaar op te zoeken in Den Haag of andere steden. Dat gaat niet helpen.

Kennen jullie mensen die niet meer mee willen doen? Die na 2 jaar doorhebben dat dit pas het begin is? Laat ze een mailtje sturen, of hieronder een berichtje achterlaten. We moeten een plek op gaan eisen! Ergens een kamp opslaan en starten met overleven. Ons eigen eiland bouwen, al is het maar voor even. Niet proberen het systeem te veranderen door te demonstreren maar door onszelf te manifesteren, door te zijn. Ergens op een onbeduidende plek in NL bouwen we een dorp. Bij de Oostvaardersplassen ligt nog een stuk terrein braak bv. Misschien zijn er wel betere plekken, wie weet is er al wat vrij in Groningen🤠.

Oostvaardersplassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *