Categorieën
Geen categorie

28 februari 2022, er zit een specht boven me in de boom lieverds!

Dat zijn toch wel de meest fascinerende vogels die er rondvliegen vinden jullie niet? Dat geroffel in die boom klinkt zo hard waar haalt Woody de kracht vandaan om dat voor elkaar te krijgen? Hele gaten prikken ze in zo’n boom, zonder hoofdpijn, ongelooflijk.

De natuur, alles laat zich weer in volle glorie zien en horen. Na 5 maanden verstoppertje spelen is het tijd om aan de toekomst te denken. Gisteren klapperden twee duiven hoog boven me een korte paringsdans, ganzen bevolken langzaam weer de weilanden. Lekker hoor een ganzenborstje roken op de BBQ of een duifje in de pan. Heerlijk!

De koopkracht, volgens mij hebben nog steeds niet veel mensen het door. Al 2 jaar roep ik dat we onszelf een crisis in aan het wurmen zijn die ongekend is. Alleen maar te vergelijken met de val van het Romeinse rijk of de ineenstorting van het Inka tijdperk. Wazig wordt ik dan aangekeken. Een beetje meelijwekkend. Heb je hem weer. Ach das meestal het geval heb ik gelezen in de literatuur. Waarom doe ik het dan? Waarom vind ik het zo nodig om mensen te vertellen dat het een zooitje wordt? Das een goeie!

Omdat ik weet dat het beter kan, dat we als mensen veel meer zijn dan ons is verteld op school. Ik moet alleen nog de juiste toon vinden, das wel een probleempje voor me. Dat obstinate hé, dat snel boos worden helpt niet echt. Ach de tijd zal het leren. Vandaag weer genieten van het heerlijke weer. Fijne dag:-)

6 reacties op “28 februari 2022, er zit een specht boven me in de boom lieverds!”

Goedemorgen Koert,

Dieren trekken zich niets aan van Rutte of Poetin, wel of niet ‘dreunen van koopkracht’ en ga zo maar door.

Misschien moeten we toch iets meer terug naar onze dierlijke instincten. Als Rutte de alfa aap was van een groep, dan was hij allang uitgestoten, ja zelfs verscheurt door zijn soortgenoten, omdat het waarschuwen bij gevaar voor de groep wel toegestaan is, maar een aap die niet van ophouden weet en de groep jarenlang blijft tergen met zijn gegil en geschreeuw over gevaren (die er voor dieren sowieso niet zijn (!) behalve dan de leeuwen, tijgers en slangen) eindigt al na enkele dagen onder aan de rots, en daar laten de andere apen hem liggen als waarschuwing voor andere sociopatische apen. Wij hebben hebben ook een hekel aan ‘schreeuwlelijkers’, ik wijs alleen al op de geschiedenis van de “damschreeuwer’, kijk wat ze (systematisch) met hem gedaan hebben na die ene schreeuw (nog net niet vermoord).

Koert jouw probleem is en blijft toch een beetje dat je (nog steeds) teveel uitgaat dat dat wat jou is aangeleerd, of verteld, dat dat ook waar is. Niets is minder waar. Jouw leven bevat de waarheid, jouw waarheid, en het is aan jou om te achterhalen wat dat is. Het heeft inderdaad geen enkele zin om te blijven waarschuwen, want waarschuwen is nog net niet paniek zaaien (zoals Rutte en alle andere dwazen al jaren doen).

Bereid je voor en wees voorbereid als het onvermijdelijke zich voltrekt. Het onvermijdelijke is niets meer en niets minder dan wat zich al duizenden en duizenden jaren periodiek herhaalt. Leer mensen periodieken zien en leer ze dat iedereen die de periodieken ziet, ook altijd die periodieken ziet, overal, steeds weer, en snapt dat er niets is om bang voor te zijn.

Als bladeren van de bomen vallen en onder aan de boom een potent sapje vormen met behulp van schimmels, bacterieen, en enzymen, dan noemen wij deze periodiek herfst. Technocraten, psychopaten en sociapathen echter zullen roepen en schreeuwen, bij het begin van de herfts, als bladeren aan de bomen beginnen te verkleuren, beginnen te spiken, vlak voordat ze van de boom vallen, dat dan de boom ziek is. Alle andere bomen zijn dan kennelijk ‘besmet’, of ‘geinfecteerd’, want die beginnen ook hun bladeren te verliezen. Grieks voor vallen van bladeren is; Apoptose – een periodiek van een jaar bij de ene boom, meerdere jaren bij andere bomen.

De bladeren vallen onder invloed van de sterren, onze ster is de zon. Dus als onze zon, de ster, minder warmte afgeeft door de processie van Noord naar Zuid over de evenaar, dan noemen we dat INFLUENZA, ‘invloed van de sterren’.
De potente sap van bladeren op de grond, als ze eenmaal van de boom zijn gevallen (apoptose) heet; VIRUS!

Dus INFLUENZA (invloed van de sterren), zet APOPTOSE in werking (natuurlijk afsterven & vallen van bladeren), en de bladeren op de grond worden door de natuur (bacterieen, enzymen, schimmels) omgezet in VOEDING voor het volgende jaar, deze voeding, of potente sap heet; VIRUS. INFLUENZA IS DUS GEEN VIRUS!

INFLUENZA, APOPTOSE, VIRUS zijn woorden die de GRIEKEN ook gebruikten, ga er maar vanuit dat ze CORRECT zijn.
Een woord wat relatief NIET oud is, maar in 1795 werd geintroduceerd (als het meest dwaze idee van die tijd) is GIF van KOEIEN, of VACCA, – INE, VACCINE, jawel koeiengif.

Alles kent zijn periodieken, dus ook het gebruik van gif. Slechte ideeen kunnen wel 2000 jaar invloed uioefenen op de mensheid, en de allerslechtste ideeen, de grootste leugens verdwijnen bijna NOOIT. Dat betekent dat de grootste leugens dus het dominantste aanwezig zijn (in onze levens). De leugens die al vele eeuwen het domionantste zijn, zijn tevens het meest geaccepteerd (worden onderwezenen en uitgedragen, zoals alle wetenschap, religie, en geheimen ‘filantropische’ instellingen) maar verzieken en domineren bijna alles, zonder dat je dit echt doorhebt (omdat je niet beter weet, of het zo hebt geleerd en aangenomen).

Maar elk mens heeft een eigen periodiek, en het is aan jezelf of je door wilt gaan met het herhalen van leugens, of het ontdekken van de waarheid. De waarheid is universeel, tijdloos, en behoeft geen promotie of propaganda. De waarheid maakt je vrij, zo voel/weet je dat het de waarheid is. Dus alle promotie, (reklame), propaganda, angstporno, waarschuwingen, vrijheidbeperking, of vijheidsbeperkende maatregelen, behoren allemaal tot het LANDSCHAP van de LEUGENS. De waarheid, is vrijheid, is liefdevol, is onvervaard!

De waarheid begint bij de twijfel IN en AAN jezelf. Wees niet bang voor twijfel, bij twijfel niet inhalen zeggen we wel eens. Twijfel toelaten, is als het opzijschuiven van het gordijn, of wel, als APOCALYPSE (weg halen van het doek!).

Waarom een universeel begrip beperken tot wat je denkt te weten over Maya’s? Een universele sluier is een universele sluier en is van alle tijd en van alle culturen. Je ziet hoe moeilijk het is om het aangeleerde af te leren (tenzij je je alles herinnert van jouw leven binnen de Maya cultuur, is alles wat je denkt te weten dus aangeleerde ‘kennis’, en dat is meestal niet de waarheid). Nu is het heel normaal als je twijfelt aan mij, want wie ben ik om te beweren dat ik weet wat leugens zijn en wat waarheid is?

Ik kan alleen zeggen dat ik al vanaf mijn geboorte alles in twijfel heb durven trekken, dat maakt(e) mijn leven niet gemakkelijker en het maakt(e) mij ook niet geliefd. Het maakt(e) alleen dat ik een zesde, maar ook nog 5 verfijndere zintuigen heb ontwikkeld (bovenop de grofstoffelijke 5 zintuigen). Inzicht, inzage en visioenen, alarmering, beproevingen, onraad ruiken, het ongehoorde, het onuitgesprokene, als ik de kans zou krijgen, zou ik de wereld kunnen bevrijden van tirannen en demonen, ik doorzie ze feilloos. En natuurlijk kan ik dat niet alleen! Het is dus zaak dat meerdere mensen zich uitspreken en openbaren (take away the cover, re-veil, apo-calypse, lifting the veil), zodat we ook nu weer een nieuwe periode (golf) van universele waarheid kunnen inluiden (veroorzaken). Ik praat in elk geval geen onzin meer, en geef de mensen die dat wel doen, en dat zijn er velen, graag zinnige aanwijzingen. Al leidt dat tot niets, nooit geschoten is altijd mis!

De twijfels die Koert soms ventileert, zijn nog niet die twijfels die ik bedoel. Koert twijfelt bijvoorbeeld aan het nieuws in kranten of op T.V., hij twijfelt aan politici. Terwijl er geen twijfel mogelijk is, die ‘rotzooi’ behoort bij het landschap van de leugens. Nog duizenden andere zaken, eigenlijk zo’n beetje alles, en dat wilde ik zeggen, behoort tot de leugens, daar hoef je niet aan te twijfelen. Twijfel alleen als je denkt dat je IETS VAN DE WAARHEID denkt te hebben ontwaard. Onderzoek dat! En als je geluk hebt dan kun je weer een stap dichter bij de waarheid komen.

De twijfel begint bij jezelf, in en aan jezelf. Niet tot het oneindige, maar een gezonde introspectie. Wat is geprogrammeerde shit, scholastiek, wat is door herhaling aangeleerd, welke trainingen heb je waarom ondergaan, wat is door angst ingegeven, wat deden je ouders, jouw familie, jouw vrienden, wat was sociale programmering, hoe graag wilde je ergens bij horen en liet je de levensvraagstukken voor een ‘ander leven’, hoe bang was je, of ben je voor de dood? Die vragen moet elk van ons voor zichzelf beantwoorden. En als je eerlijk bent zie je dat bijna niets UNIEK is, je bent een product van alles behalve je eigen ZIEL, je bent een gedrilde BIO-SUIT die zijn eigen BIO-ENERGIE niet meer herkent. Het moment dat je je eigen BIO-ENERGIE als bron van je bestaan gaat accepteren, toelaten, gaat die bron de connectie met DE BRON (Het AL) veel beter benutten. Je wordt niet door de gekke dwaze wereld van buiten aangestuurd, maar de serene, wijze, liefdevolle, begripvolle wereld van binnen. Kwestie van de schakelaar omzetten, en zeker in het begin alert blijven, wat komt van buiten, wat komt van binnen. De waarheid kan alleen via binnen naar buiten gaan. Alleen als de waarheid resoneert met iemand daarbuiten, weet je dat je op de goede weg zit. Je voelt letterlijk bevrijding en dat kan ook niet anders, omdat 99,99% van onze energie opgaat aan het bestrijden van de leugens van buiten…. Dat waarheid je vrij maakt is dus waar!

Ah, interessant; uit wikipedia;

“Maya (Sanskriet माया, IAST: māyā, illusie, magie) is in het hindoeïsme en het boeddhisme de sluier van illusies. Beide religies wijzen erop dat de mens meestal een wereldbeeld heeft dat ver van de werkelijkheid af staat, zodat het de mens belet inzicht te hebben. Dit onwerkelijke beeld is het resultaat van materiële waarneming via de zintuigen (empirisme) en een foute interpretatie ervan. Omdat de mens hierdoor door een sluier van illusies is omgeven, wordt de ware toestand van de wereld aan het zicht onttrokken. Zowel het hindoeïsme als het boeddhisme gaan ervan uit dat deze toestand van onwetendheid (avidya) de mens verhindert het ware geluk te vinden. De maya kan worden opgeheven door onder andere meditatie.

De Boeddha verwees met het begrip maya meer specifiek naar het bewustzijn,[1] wat volgens hem als een goocheltruc is: wanneer men het niet begrijpt, denkt men dat het substantieel is, maar wanneer men het onderzoekt blijkt het zonder essentie. Dit is ook zo voor het lichaam, gevoelens, percepties en vormingen (de andere vijf khandhas). Uiteindelijk is er alleen het Niet-Zelf (Ledigheid), de enige, ware bestaansvorm. Inzicht in het Niet-Zelf brengt bevrijding of verlichting.”

Leuk dat je hier op gewezen hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *