Categorieën
Geen categorie

1 maart 2022, het kriebelt kids.

Niet alleen bij mij! Luuna liet me weten dat Frodo er ook heel veel zin in heeft. Er moet weer gelopen worden, de paden in de lanen uit. Langs dorpen en steden, op zoek naar een glimlach, naar vrolijkheid ende vermaak.

Meer hoeft niet, ik moet me gaan instellen op het niet maken van afspraken. Of het stellen van te strikte doelen, daar ging het de vorige x fout. We moeten ons mee laten gaan met wat de dag brengt, poeh dat gaat best lastig worden voor mij. Maar er zal niets anders opzitten, go with the flow, wat ga ik weer een hoop leren…

Het wordt een flinke stoet, meteen vanaf dag 1. Lou wil mee, en Smurf natuurlijk. Sam gaat mee, Luuna, Elanor en Frodo. Dan zijn we al met z’n 7’en. Maar das niet genoeg! Daar moeten veel meer beesten bij, en mensen, het moet een bonte karavaan worden. Maar dat komt vanzelf, wie wil er nou niet op pad met 4 ezels, 2 dolende zielen en Sam. Geen doel alleen maar zijn, lekker man.

We worden zo afgeleid van waar het leven werkelijk omdraait lieverds. Ik schaam me dat ik mens ben als ik de krantenkoppen doorneem. Maar goed daar begon ik ooit mijn stukkies mee, dat ik me schaam. Na 2 jaar schamen is het wel genoeg, daar in blijven hangen heeft weinig nut. Laten zien dat het anders kan, das waar een karavaan met Lou, Smurf, Sam, Elanor en Frodo voor kan zorgen. Al is het maar voor even, al is het maar heel klein. Het kriebelt!!

Lou, Smurf, Elanor en Frodo

2 reacties op “1 maart 2022, het kriebelt kids.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *