Categorieën
Geen categorie

25 februari 2022, vorige week waren er in week 6 3327 mensen overleden, vandaag is dat gecorrigeerd naar 3211 lieverds.

Tsja, schiet mij maar lek. Ik moet er maar weer mee stoppen. Het gaat tenslotte nergens over, niemand die zich druk maakt. De waarheid is niet wat we zoeken in deze wereld, alles is een leugen maar dan ook echt alles!

1 van de meest kloterige leugens die er op deze wereld rondwaart is dat we met teveel mensen zijn. Deze leugen komt alleen voor in de westerse wereld. Nigeria is er, met een geboortecijfer van 8 kids per vrouw, totaal niet mee bezig. India, Kenia, Haïti, en zo kan ik nog ff doorgaan ook niet. Alleen in onze westerse samenleving hebben we ons deze leugen laten aanpraten. We zitten hier nog net op 1 kind per vrouw, 1,2 als ik me niet vergis. De generatie’s onder ons zullen ver onder de 1 zitten, vrijwillige genocide, wat een farce.

We zijn zo verschrikkelijk bang iets op te geven dat we onszelf liever laten uitsterven. Ons bezit is het probleem. Ik ken mensen die uit pure luxe geen kinderen hebben genomen. Denk je eens in hoe je kan leven met 2 universitair geschoolde FT inkomens als je geen kids hebt! 15 tot 20k per maand easy! De wereld ligt voor je open, je verdient het tenslotte.

Genocide, vrijwillig. Ik kan er zo weinig mee. Een ode aan het leven niet aan bezit. Hoe breng je zo’n verhaal? Volgens mij worden mijn stukkies wat warrig, sorry hiervoor! Er speelt zoveel door mijn hoofd. Komt het nog tot rust?

Week 7
Week 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *