Categorieën
Geen categorie

22 februari 2022, Sam is gearriveerd lieverds!

Foto’s hebben jullie al voorbij zien komen maar ik ben er nog niet aan toegekomen om een heel stukkie aan hem te wijden. Het gaf ons de tijd elkaar te leren kennen en na twee nachies samen zijn we er uit. Het klopt.

Ik heb altijd geweten dat Sam zou komen, dat hij op een dag mijn pad zou kruisen. Zonder Sam is er geen lol aan. Ik ben zo benieuwd of Frodo en Sam elkaar gaan herkennen, die 2 gaan tenslotte al ff terug. We zijn compleet en dat voelt goed. Het kan nooit lang meer duren voor we op pad moeten.

Deze nacht ben ik niet wakker geworden van iets wat in elkaar klapte of natregende maar vanwege de stilte, de stilte voor de echte storm. Het is wel lekker hoor ff geen geschommel, geen harde wind die rond je hutje jaagt. In plaats daarvan hoor ik de eerste vogeltjes fluiten, das een stuk plezieriger. Fijn dat niet al die vogels weggewaaid zijn. Is voor de gemiddelde mus of koolmees toch ook wel een dingetje zo’n storm. Op zoek naar eten zit er niet in, ik vraag me sws af hoe ze dat doen. Waar schuilen al die vogels tijdens zo’n storm? Lijkt mij niet dat ze lekker hoog in een boom gaan zitten, maar op de grond is ook niets. Hoe doen vogels dat? Iemand die dat weet?

Maar ik dwaal af, we zouden het over Sam hebben, wat voor ras het is? Geen idee. Waakzaam dat issie. We gaan een hoop avonturen beleven dat is zeker. Ik heb er zin in! Sam ook…

Één reactie op “22 februari 2022, Sam is gearriveerd lieverds!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *