Categorieën
Geen categorie

12 februari 2022, ze rijden al lieverds!!

The Freedom Convoy Europe rijd nu door la douce France, Belgique, Duitsland, Italië en zeker ook Nederland, waar eigenlijk niet? Om 04.00 zijn ze gestart vanuit Leeuwarden. Helden, dat wil ik vooropstellen! Ze gaan geschiedenis maken. Trots dat er steeds meer mensen zijn die bereid zijn op te staan.

Ik ben er niet bij. De nu al tientallen filmpjes op de verschillende telegram kanalen laten lange stoeten met vrachtwagens en auto’s zien. Benieuwd of MSM het straks gaat melden. Op dit moment (06.17) doen ze nog net of ze er niets van weten. Wat leven we toch in een schijnwereld, het is zo ongelooflijk triest.

Het nieuws gaat over oorlog, of over een meisje die heel hard rondjes kan schaatsen in een land waar mensen opgesloten zitten omdat ze een bepaalde etniciteit hebben of een andere mening. Om mee te mogen doen hebben ze zich moeten laten inspuiten met een experimenteel gif en zijn ze verplicht de hele dag hun smoel te verbergen. Wat leven we toch in een schijnwereld, het is zo ongelooflijk triest.

Op 20 maart 2003 viel george Irak binnen omdat Saddam volgens hem over kernwapens beschikte. Nu bijna 20 jaar later is algemeen bekend dat dat niet het geval was en dat george dat ook wist. Nu is 20 jaar lang genoeg om zo’n ongelooflijk schandaal in de doofpot te stoppen. Het heeft dan ook geen gevolgen voor de betrokkenen. Integendeel, ze zijn er beter van geworden, ze bemoeien zich nog steeds met van alles. Wat leven we toch in een schijnwereld, het is zo ongelooflijk triest.

15 maart 1912 zonk de Titanic met 3 zeer invloedrijke bankiers aan boord. Deze 3 bankiers waren tegen het oprichten van de Federal Reserve (de Amerikaanse centrale bank) als private instelling. De voorstanders van dit plan zouden ook meegaan maar waren op het laatste moment verhinderd. Het onzinkbare schip voer op een ijsberg. Wat leven we toch in een schijnwereld, het is zo ongelooflijk triest.

The perfect storm! Ik heb hem al vaker genoemd. We zitten er midden in. Alles is zo overduidelijk nep, vooropgezet en gemanipuleerd dat het bijna onmogelijk is echt van onecht te onderscheiden. Er is maar 1 plek waar ik steeds verder kom met het vinden van de waarheid, in mijzelf. Ik kom er steeds meer achter wat een ongelooflijk interessante wezens wij zijn. Tis een mooie reis hier door de krochten van mijn hersenen, wat zeg ik door de tijd, het universum. Ik heb ‘s nachts weleens het gevoel dat ik terugzak in een leegte van waaruit het leven is ontstaan. Ergens in die leegte moet de waarheid te vinden zijn. Niet dat ik hem wil vinden, ik denk niet dat ik hem aankan. Maar dat maakt niets uit! Zolang ik hem maar recht durf aan te kijken, zolang ik maar niet bang ben.

Ondertussen stroomt nu, 07.06, Den Haag vol, staat er al iets op MSM? Ff kijken. Nee nog niets te zien. Heel veel succes helden in Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *