Categorieën
Geen categorie

8 februari 2022, tis dat 1 van jullie nog minderjarig is anders had ik hieronder een dickpic geplaatst kids.

Om me solidair te verklaren, het mannetje was 1 van mijn voetbalhelden, lichting ‘88, dat laten we toch niet kapot maken door een plaatje van dat piemeltje van hem? Van beste voetbaldirecteur ter wereld naar dwingende geilneef, binnen 24 uur. Tis bijna lachwekkend. Laten zij die zonder zonden zijn opstaan.

Het valt me zwaar om mijn verhaal hier neer te leggen maar ik begrijp dat er niets anders op zit. Mijn hele leven ga ik er al onder gebukt, ik moet mezelf bevrijden van deze last. Ook ik heb een #metoo ervaring maar daar wordt totaal geen aandacht aan besteed. Ik denk dat miljoenen mannen dezelfde ervaring hebben maar er niet voor uit durven te komen. Het is tijd voor de waarheid!

Jullie weten dat ik nooit naar de film ga, mijn smoes is altijd dat ik de zit zolang vind maar das natuurlijk onzin. Het heeft alles met #metoo te maken, met Bo Derek om precies te zijn. Op mijn 13/14de ging ik samen met Harry, mijn beste vriend, voor het eerst alleen naar de bioscoop. Naar Tarzan the Apeman met Bo Derek. Voor mij de beste film aller tijden om 2 redenen, meer niet. Na het zien van deze film veranderde mijn leven, niets had meer waarde. Alles draaide om die 2 redenen, ik wist dat er nooit meer een film zou komen met betere. Op een gegeven moment hingen de vellen erbij, midden op de dag zag ik die 2 redenen voor me en werd ik weer gedwongen mijzelf af te zonderen. In de ochtend, ‘s avonds of in de nacht bleven ze me achtervolgen, ik had geen rust meer. Alles draaide om die 2 redenen.

Bij deze wil ik een #metoo klacht indienen tegen Bo Derek en ook een beetje tegen Corrie Witteman (Vanessa voor de ouderen onder ons). Corrie had niet zo’n impact om me als Bo maar haar redenen waren absoluut prachtig. Weet iemand hoe dat gaat? Moet ik dan naar de politie? Of moet ik Bo er zelf mee confronteren? Haar eerlijk vertellen wat haar opzichtige gedrag met me heeft gedaan. Shit, ik moet ophouden, ik zie ze weer voor me. Sorry kids, ik moet aan de slag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *