Categorieƫn
Geen categorie

2 februari 2022, er is gisteren een mijlpaal bereikt lieverds!

Alle reden voor een feestje zou je zeggen. De nationale staatsschuld is in Amerika opgelopen tot ruim 30 triljoen dollar. 30 triljoenšŸ¤  das ruim 90.000 dollar schuld per persoon. 3x meer dan hier in ons k*tlandje, wij zitten hier met een schuld van rond de 500 miljard, das 30k per inwoner. Gelukkig doen we het allemaal voor een ander, dat scheelt.

O nee we doen het niet meer voor een ander, het ligt er een beetje aan of die ander wel meegaat in het narratief. Als je vragen stelt of iets anders denkt dan doe je niet meer mee. Zou dat dan betekenen dat die schuld, voor de wappies, vervalt? Geld die schuld alleen voor mondvod dragende, volgespoten zombies? Zij doen het tenslotte voor een ander.

Ik ben opgegroeid met van Agt, Kok en den Uyl, strenge serieuze mannen in grijze pakken die nachten lang debatteerden over ons wel en wee. Met vermoeide koppen kwamen ze dan, rond 5 uur in de ochtend, in beeld om aan het journaille de uitkomsten kond te doen. Met gelaten stem waarschuwden ze ons voor het belasten van volgende generaties. De pijn moest nu genomen worden, we moeten er de volgende generatie niet mee opzadelen was de boodschap en zo kregen we het kwartje van Kok, of de autoloze zondag van Joop.

De volgende generaties ontzien of ze beschermen heeft in deze tijd geen prio meer. Het is volledig omgedraaid. Kinderen worden gebruikt om de ouderen te beschermen ipv andersom. Niet alleen jonge jongens van een jaar of 18 worden naar het front gestuurd, nee we offeren nu zelfs 5 tot 12 jarigen op om de bejaarden een fijne oude dag te bezorgen. Zij hebben er tenslotte hard voor gewerkt, zij hebben het verdiend! Dat moet je, bij de jeugd, nog maar afwachten.

De afgelopen 2 jaar is de nederlandse schuld met meer dan 100 miljard gestegen. Daarnaast hebben we de jeugd dommer gemaakt door ze weg te houden van school, sportverenigingen en sociale bezigheden. Velen hebben zich laten inspuiten met koeiengif om naar de Mac te kunnen, ze steken zich 2x per week een staaf in de neus om, als het mag van dictator rutte, naar de kroeg te gaan. Zelf nadenken, onderzoek doen en kritisch zijn wordt niet meer onderwezen. Als mijn zoon op school aangeeft dat biomassa centrales ook negatieve kanten hebben dan wordt dat volledig genegeerd door de onderwijzer. Wat in het boekje staat is waar, er is geen ruimte meer voor andere inzichten. Je gaat mee in het narratief of je wordt gecanceld.

Ik geloof dat er 12 februari weer een Convoy demonstratie wordt georganiseerd. 12 feb is op een zaterdag. Zou dat helpen? Zouden markie en die heks van demonen66 daar wakker van liggen? Als wij met zā€™n allen zaterdagmorgen richting Den Haag tuffen om ā€˜s avonds weer op tijd thuis te zijn voor de patat met frikandellen? Ik kan het me niet voorstellen. Ik denk dat ze zich beiden de ballen uit hun broek lachen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *