Categorieën
Geen categorie

1 februari 2022, Corrie stelde niet veel voor kids.

Corrie voelde als Covid, volgens MSM gaan we allemaal dèád maar achteraf blijkt het een losse flodder. Ben ik de enige die zich afvraagt waarom dit nou elke x weer gebeurt? Waarom MSM iets veel groter maakt dan het is? En vooral waarom de angst knop elke x weer wordt ingezet?

Kijk naar de Oekraïne. Ik kan mij vergissen maar als de president van zo’n land zegt dat het vooral de westerse media is die het groter maakt dan het is waarom luistert niemand daarna? markie en die gladjanus van het cda schijnen er nu zelf op bezoek te gaan om het land nog verder naar de klote te helpen. Alleen ons k*tlandje kapot maken streelt hun ego niet meer genoeg. Alles moet kapot, en dat zullen we weten ook.

De middelen, die worden ingezet om ons bang te houden, zijn ongekend. Van alle kanten vuren ze angstbommetjes op ons af. Gisteren liep ik met mijn blote, harige hoofd in de supermarkt, een klein jongetje in een kinderwagen wees naar mijn hoofd, zwaaide en riep: “duhhe duhhe”. Ik antwoordde: “Ja dat is een mond hè, ja dan kan je me zien lachen, leuk hè”! Zijn gemuilkorfde moeder keek me niet aan, ze bekeek, met geforceerde interesse, een pak hagelslag. Wat zou ik graag met haar in gesprek gaan. Gewoon van mens tot mens. Maar dat is niet mogelijk. Haar angst om na te moeten denken is te groot. Liever laat ze zich afleiden, doet ze precies wat haar verteld wordt, zodat ze niets hoeft te verliezen van wat ze denkt te hebben.

Dit alles gebeurt om te voorkomen wat ik, met duizenden Friezen, afgelopen zondag heb ervaren. Al die crisissen, virussen, oorlogen en tekorten zijn met opzet ingezet om te voorkomen dat wij elkaar opzoeken en verbinden. Om te voorkomen dat we doorkrijgen dat niet wij afhankelijk zijn van dit systeem maar dat het systeem er is om ons afhankelijk te houden. Zolang wij ons laten afleiden door al die opzettelijk gecreëerde onzin komen we niet tot de kern, dat wij het zijn die de fundamenten van dit systeem stutten. Dat wij het zijn die, als we in onze kracht gaan staan, de macht hebben.

Het is de media die ons elke x weer overspoeld met de meest verschrikkelijke verhalen over allerlei gebeurtenissen die door onze ‘leiders’ verzonnen worden om ons af te leiden van het mooiste wat dit leven ons te bieden heeft. Het aanschouwen van de glimlach van een kind. Het knuffelen van je oude buurman, de schouderklop van je beste maat of de zoen van je langgeleden doodgewaande oudtante (zelfs als je er niet op zat te wachten).

Laat je niet meer afleiden! Hoe moeilijk dat ook is. Van alle kanten worden we bestookt met allerlei verhalen en theorieën die totaal niet belangrijk zijn. Afgelopen zondag voelde ik, en volgens mij velen met mij, de kracht van verbinding en liefde. We vonden de waarheid waar hij altijd al op ons wacht, in ons hart 💖

Één reactie op “1 februari 2022, Corrie stelde niet veel voor kids.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *