Categorieën
Geen categorie

26 januari 2022, dit is de eerste x dat ik een stukkie verwijderd heb en weer opnieuw ga beginnen kids.

Ik moet het er gewoon niet meer over hebben. Vanaf nu ga ik de volgende woorden, en alle woorden die er mee samenhangen, verbannen uit mijn vocabulaire: mondvod, markie en persconferentie. Kheb er geen reet aan, ik wind me er teveel over op. Is niet goed. Der komt toch niets nuttigs uit, een herhaling van stappen. Een repeterende lp op een verrotte platenspeler. Dat lost zich vanzelf op.

Niet dat ik tv kijk maar je ontloopt het niet hè. Los laten, waar gaan we het dan over hebben? Ik heb het gevoel dat dit een overgangs dag is, wie weet alleen voor mij maar iets zegt me dat er verandering in de lucht hangt. Sowieso in de natuur! Je voelt dat die gereed staat om open te barsten. Om voluit de warmte en kracht van de zon te omarmen. Maar goed dat gaat nog wel ff duren, dat gaat vandaag niet veranderen.

Wat wel weet ik ook niet, maakt ook niet uit. Lastig om nu een heel nieuw stukkie te schrijven, ik was zo vol van wat ik geschreven had. Maar ik kon het jullie niet aandoen, ik kon het mezelf niet aandoen. Sorry, kweet ff niet wat ik moet zeggen. Morgen weer een nieuwe kans, fijne dag!

3 reacties op “26 januari 2022, dit is de eerste x dat ik een stukkie verwijderd heb en weer opnieuw ga beginnen kids.”

Dan neem ik het stokje wel even over Koert.

Elke dag word ik wakker en vraag ik mij af of ik in een droom zit, of is dit wel echt? Is dit een test? Een computerprogramma? Ben ik die gast uit The Thruemanshow? Dit kan toch niet waar zijn?!

Pak ik mijn kopje jus, gooi ik mijn laptop open en begin ik het nieuws te lezen. Nee toch! Het is feit, jammer! Het is er nog steeds, deze waanzin.

Voorheen ging ik alles uitgebreid lezen, maar vandaag de dag lees ik slechts de kopjes en zie bijna echt alles als complete bullshit. Lachend en denkende wat ze nu weer verzinnen ben ik al snel door krant 1 heen. De volgende 2 online kranten bijna hetzelfde (snap dan ook niet waarom er zoveel kranten zijn).

Nou, even geen stijl nieuws erbij die gelukkig nog wel iets kritisch zijn, dat voor de helft lezen en klaar. Dit was het nieuws!

Daar zit ik dan. Er is zoveel nieuws dat er eigenlijk helemaal geen nieuws is. Waar gaat het eigenlijk nog over?

En dan bedenk ik me vaak hoe ik het zolang heb volgehouden zonder deze leugens eerder te hebben gezien. Een jaartje of 10/15 geleden deed ik ook hard mee met de bullshit, zo gebrainwasht als ik was.

Man wat heb ik gevochten in mijn leven om respect te krijgen in mijn leven en wat heb ik gevochten voor mijn carrière. Keihard gewerkt om een beter leven te willen hebben. Ja ook ik wou dat dikke huis, zwembad, dikke auto voor de deur en 2 of 3x per jaar op vakantie.

Als ik daar nu op terugkijk en zie hoe ik enorm voor de gek ben gehouden door eigenlijk alles en iedereen alsmede hoe het systeem werkt.

Lachen toch? En nu kijken (we) naar die arme stakkers die het geloof der systeem nog hebben. Ach….zo was ik vroeger ook. Hopen maar dat ze op een dag het ook gaan inzien.

De wereld draait door! Dit zou dan het slotwoord moeten zijn en dan bedenk ik me ook dat we hiermee in de maling worden genomen en moet ik dus even door.

Dat we op een bolletje leven in het luchtledige, draaiend om eigen as en zon met een maan die ook nog eens om onze aarde heen draait, WHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA, man wie dat nog geloofd is ook zo gek als een deur.

Slechts alleen maar indoctrinatie en van kinds af aan er ook met de paplepel ingegoten en hier hebben echt zelfs de ‘wakkeren’ nog de grootste moeite mee. Dan zijn ze wakker en toch geloven ze nog in sprookjes. Ja! Wat is het nou?

Ja mensen, de waarheid….wat is de waarheid? Straks kom ik er misschien nog achter dat ik slechts een stripje geheugen (of iets ben) wat in een computer zit.

De wereld is raar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *