Categorieën
Geen categorie

24 januari 2022, het duizelt me lieverds.

Gisteren vroeg iemand me waar ik de inspiratie vandaan haal om elke dag een stukkie te schrijven. Geloof me, er zijn meer dan genoeg onderwerpen om over te schrijven. Er gebeurt zoveel om ons heen dat ik de hele dag wel door kan gaan. Maar omdat jullie zo verdomd kritisch zijn is het toch, elke ochtend, weer een uitdaging me niet af te laten leiden. Want het gaat niet om wat er om ons heen gebeurt, het gaat erom wat er van binnen veranderd.

En daarom duizelt het me. De strijd die om ons heen wordt gevoerd is niets vergeleken bij wat er binnenin ons gebeurt. Het maakt niet uit of ze je een wappie noemen of een schaap, we gaan allemaal door een transformatie. Er zijn mensen die het hebben over de shift van 3 naar 5D of over “the great awakening”, ik zou niet weten wat het is. Wat ik zie is dat we aan het veranderen zijn. En das ook niet zo gek.

Tis al decennia bezig, het heeft mij bijna meegesleurd. Steeds duidelijker wordt het mij hoe we hierin zijn gemanoeuvreerd. Hoe we gevangen zitten in de illusie van een onafhankelijk, maakbaar leven waarin we moeten streven naar rijkdom en “geluk”. De 1 kan niet zonder de ander, dat is het narratief.

If you said money don’t buy you happiness, you just didn’t know where to shop!😄😄😄. Deze zin kreeg ik gisteren toegestuurd. Ik ben de afgelopen nacht heel goed gaan nadenken over mijn happiest momenten. En of geld er iets mee te maken heeft gehad, volgens mij minimaal. Mijn gelukkigste momenten hadden altijd te maken met ontmoetingen. Meestal met mensen maar zeker niet altijd. Wat vooral opvalt is dat je er eigenlijk altijd pas later achterkomt dat je op dat moment heel errug gelukkig was. En daar zit, volgens mij, nou net de crux.

Ons wordt van jongs af aan voorgespiegeld dat je door hard werken, veel geld verdienen, mooie huizen, auto’s en vakanties gelukkig wordt. Dat wordt er echt ingepompt. Als je er niet gelukkig van wordt dan mankeer je iets en dan zijn er pillen of therapieën die ervoor zorgen dat je het toch voor elkaar krijgt. Als je het dan nog niet red en besluit om er een einde aan te maken zetten ze vaak nog op je rouwkaartje dat ze hopen dat je nu het geluk gevonden hebt. Wat een fucking onzin! Wat een gelul!! Streven naar geluk is bullshit. Streven naar wat dan ook is 1 grote leugen (daar kom ik nog op terug). Geluk zit in ontmoetingen, en de meest moeilijke, de meest belangrijke, is die met jezelf, daar doet zelfs de dood niets aan af.

2 reacties op “24 januari 2022, het duizelt me lieverds.”

deze klootzak wilde weer eens wat zeggen, maar het enige juiste is jou geluk te wensen met jou innerlijke strijd, om er aan het einde achter te komen dat alles bullshit is.
het ga je goed.

was getekend een professionele klootzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *