Categorieën
Geen categorie

20 januari 2022, het is gewoon te bizar kids, daarom blijft het leuk om naar te kijken.

Daarnaast ik weet dat jullie niet kijken dus iemand moet het doen! Sloppy joe gaf afgelopen nacht een persconferentie. De seniele oude man had er al maanden geen gegeven. En terecht, dat bleek.

Op de vraag of hij zou ingrijpen als poetinnetje Oekraïne binnenvalt reageerde hij als een echte president. Er staat de tsjaar van Rusland heel wat te wachten als dat gebeurt antwoordde joe. Maar het ligt er wel aan hoe hij binnenvalt, als hij maar een beetje binnenvalt dan staan er minder repercussies tegenover. In Rusland loopt het ze dun door de broek, wat denken jullie?

De bevolking van Oekraïne daartegen moet zich wel heel veilig voelen! Zeker nu markie en die lakei van het cda op bezoek komen. De 1 na de andere nietszeggende hotshot vliegt het land binnen om zich belangrijk te voelen, wat een poppenkast. Kijkt u vooral deze kant op, hier gebeurt niets.

Ik verwacht een vervroegde persconferentie! Dit weekend, misschien morgen al. We gaan weer terug naar normaal zal de boodschap zijn. Net als in de UK worden we blij gemaakt met een dooie mus. Laat je niet afleiden door verhalen over lege schappen vanwege personeelstekorten, negeer de berichten over de grote drukte in ziekenhuizen vanwege een niet bestaand virus of de zogenaamde inhaalslagen waar men zegt voor te staan. Zoek elkaar op, neem maatregelen, neem afscheid van wat je dacht te hebben, vind troost en schoonheid in de natuur.

We staan aan het begin van de ineenstorting van onze zogenaamde democratieën. In weze zijn ze al ingestort. 2 jaar geleden hebben we gekozen voor angst ipv liefde. 2 jaar zijn we zoet gehouden met triljoenen euro’s en dollars die 24×7 werden bijgedrukt door 2 particuliere organisaties, de fed en de ecb.

It’s pay back time! Ik had laatst een discussie met een linksdraaiend veganistisch gutmensch. Hele aardige vrouw. Het idee dat Europa en Amerika ineenstorten vond ze maar absurd, wat zou daar het nut van zijn? Hier wordt toch het geld verdient? Hier verdienen we toch de welvaart? Ik probeerde haar uit te leggen dat we hier niets verdienen. Dat we ons hier vooral bezig houden met nutteloze baantjes om onszelf te vermaken. Dat de rijkdommen verstopt zitten in de Afrikaanse en Zuid Amerikaanse bodem. Dat onze rijkdom daar wordt weggeroofd. Dat alles wat wij kopen in China gemaakt wordt, dat wij alleen maar consumeren. Ze was zelf afgestudeerd Event-Manager. Do I need to say more?

Één reactie op “20 januari 2022, het is gewoon te bizar kids, daarom blijft het leuk om naar te kijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *