Categorieën
Geen categorie

16 januari 2022, the mark of the beast, 666, kids.

Ik heb zelf niet veel met numerologie maar 666 is toch wel een hele bekende. 666 stukkies, dat had ik 665 dagen geleden niet verwacht. Ga ik mijn smartphone wegdoen? Nee, ik kan het niet. Nog niet. Het maakt het te lastig om mijn stukkies te schrijven en hoe bereik ik jullie nog?

Ik ben gaan schrijven omdat dat mij een goede manier leek om contact met jullie te houden. Als “vader” van 4 kinderen en 2 stiefkids, bij 3 verschillende moeders leek me dat een mooie manier om elke dag ff wat van me te laten horen. Zeker ook omdat de moeders mij, alle 3, uitkotsen. Op deze manier kan ik jullie op mijn ‘eigen wijze’ vertellen wat mij dwars zit, hoe ik over dingen denk en wat ik zoal meemaak.

Niet dat ik de illusie heb dat jullie mijn stukkies lezen. 4 van jullie kotsen net zo hard op mij als de moeders. Nu ben ik ook geen standaard “vader” ben ik bang, is er veel wat je mij kan verwijten. 1 van jullie heb ik nu al 21 jaar niet gezien. Ongelooflijk, wat een tijd. Wie weet ben ik wel opa.

Ondertussen hebben mijn stukkies gezorgd voor meer verwijdering. Familie en “vrienden” geven niet meer thuis, nemen openlijk afstand van deze ontaarde vader. Dat begrijp ik ook! Mijn grootste probleem is dat ik zo verdomd eigenwijs ben, of hoe noemde Nikos het nou, obstinatus, ja dat is, misschien, een beter woord, eigenzinnig.

Ik kreeg dat vroeger heel veel te horen, wat ben je toch een obstinaat ventje. Het is voor mij zo moeilijk om te denken ‘laat ik maar even mijn mond houden’ of ‘laat ik de lieve vrede bewaren’. Nou tis niet moeilijk, tis onmogelijk. Als ik iets vind dan vind ik dat en dan moet iedereen dat ook vinden. En zo werkt het niet, al is wat ik vind nog zo waar. Maar goed, daar ben ik ondertussen echt wel achter. Toch blijf ik vinden dat ik, ondanks de consequenties, moet blijven vinden wat ik vind.

Alleen moet ik de vorm veranderen, mijn tactiek van de verschroeide aarde is te makkelijk. Iets vinden is simpel, zorgen dat er wat mee gedaan wordt een stuk lastiger. Tis tijd om te gaan luisteren. Hahaha, wat een lul ben ik ook. Gisteren nog een appje gestuurd waarin ik er weer keihard tegenin ging. Er werd alleen maar aan me gevraagd of alles goed gaat. Willen jullie weten hoe ik reageerde? Wacht ik pak hem er ff bij: “Nee, alles is absoluut niet goed. Maar dat interesseert je al 2 jaar niet veel, het draait allemaal om jullie! Wist je dat ze nu 5 tot 12 jarigen gaan vaxxen? Hoeveel spuiten gaan die kids krijgen de aankomende jaren van een experimenteel zogenaamd vaccin? In Israël gaan ze babies inspuiten met rotzooi. Als je niet meedoet en een vraag stelt wordt je buitengesloten. En jij vraagt of het goed gaat? Het gaat flink kut. Groetjes”.

Ik ben nog steeds een kind, ik reageer zo primair. Dit slaat toch nergens op? Puur om pijn te doen schrijf ik zo’n tekst. Op dat moment ben ik ook echt woedend btw. Dan denk ik hoe durft zo iemand aan mij te vragen of alles goed gaat? Snapt zo iemand niet dat het alleen maar klote kan gaan? Puur op gevoel knal ik hem er dan in, weg met ratio. Aaaahhhh dat is toch niet normaal. HELLUP.

3 reacties op “16 januari 2022, the mark of the beast, 666, kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wie doet wat wel/niet goed 🤷‍♀️
Jij kijkt in ieder geval kritisch naar buiten en binnen, dat is een kwaliteit die ik jammer genoeg te weinig tegenkom.
Heb het goed lieverd, ‘houden van is elkaars onhebbelijkheden accepteren’ anders is het geen houden van, zei een wijze vrouw ooit tegen mij. Misschien geldt dat ook wel hoor onszelf? Dat we de onhebbelijkheden van onszelf accepteren?
Mooie zondag ☀️
Liefs
❤️😘

Koert je bent een prachtmens!

Er zijn wat vastgeroeste, aangeleerde, concepten waar je niet mee uit te voeten kunt, maar waar iedereen zich kostte wat het kost toch aan vastklampt.
Ook het wereldwijde geprogrammeerde getal van het beest, de apocalypse, ik zal je er niet lastig mee vallen, geef je gewoon weer een link naar een artikele wat je op je gemakje kunt lezen, zodat je ook dit gecodeerde woordenspel beter leert begrijpen.

https://3d5d.space/article/380/breaking-codes-666-777-888-999…?channelName=5ebee906b562d

Het probleem op de wereld is dat wij, humanity, al duizenden jaren vals worden voorgelicht. We worden zoet gehouden met gecodeerde woorden. De mens, elk mens is een uniek wezen. Elk mens is in staat zichzelf te overstijgen, als ie maar de wil en de wens uitspreekt. Het is zelfs zo erg, dat als je eenmaal jouw ziel, de bestuurder van jouw bio-suit (een lichaam wat je draagt als ‘pak’, zodat je hier op aarde jouw ontdekkingen kunt doen, en ervaringen kunt opdoen), de besturing van dat pak laar overnemen, je van gekkigheid niet meer weet wat je met al die energie, in de vorm van liefde, warmte en aandacht, moet doen.

Ook hier misschien een leuk voorbeeld; Iedereen die wel eens smoorverliefd is geweest, weet dat die ’toestand’ waarin de ratio volledig is uitgeschakeld, de liefdesenergie fungeert als voedsel. Dat is de reden dat je dagenlang zonder eten kunt. Wat smoort die liefde eigenlijk? De liefde smoort de toegang tot jouw ratio, je wordt overgenomen door jouw ware zelf, en jouw bio-suit volgt de bestuurder (de bio-energie, of ziel) naar alle plaatsen op de wereld, zonder er bij na te denken.

Ik heb het over die energie, maar dan niet geprojecteerd naar buiten (verliefd op een ander, energie keert niet per se terug), maar als constante golfbeweging van en naar jouwzelf. Het is oefenen, het is bewust worden, het is misschien zelfs magie. Jouw gedachten, jouw warmte en energie, vormen een aura om jouw heen. Als jij denkt dat anderen je haten (en misschien is dat ook wel zo) dan vervuil je je eigen in- en uitgaande golven. Je hoeft je niet bezig te houden met wat anderen van je denken, dat kost alleen maar energie en het is bovendien zinloos.

Wees gewoon Koert, ‘obstinatus’ op zijn tijd, maar (ook) een uniek wonder van de schepping. Haat is in feite een onbegrepen en onuitgesproken leegte wat gevuld moet worden en alleen liefde kan dat overwinnen en opvullen. Niet de bliksem-energie die overspringt, maar de radiatie van warmte. Wees een kachel en zorg voor ‘voldoende kolen’ op je eigen vuur, je zult zien dat mensen zich uiteindelijk als (in het begin schichtige) vogeltjes toch komen laven aan jouw straling van warmte. Het kost moeite in het begin, niet meer te willen stralen dan je zelf aankan, want alle warmte is in de eerste plaats toch bedoeld voor jezelf.

Nog twee maandjes en dan wordt het weer voorjaar. Hoe gek de wereld ook is, of nog wordt, trek het je niet aan, de wereld is altijd al een dwaze gekke plaats geweest. Aanbidt de zon en verwonder je over hoe waterstof kan fuseren tot helium, en dat dat dan onze Helios is, zonder welke leven op aarde helemaal niet mogelijk is. De zon is heer en meester, en wij zijn de reflectoren, kleine zonnetjes in complexe vorm.

Veel warmte toegewenst,

Nikon de Meganoite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *