Categorieën
Geen categorie

15 januari 2022, Tsja stiekem moet ik wel een beetje lachen lieverds.

De horeca is boos… Al 2 jaar spelen ze het braafste jongetje van de klas, kropen ze elke dag bij hugootje, maar nu bij ernst (is dat wel menselijk?) op schoot, om ze voor een snoepje af te zuigen en wat krijgen ze er voor terug? Stank voor dank. Aan alle voorwaarden waren ze bereid mee te werken, het kon niet gek genoeg! 1.5 meter, mondvodden voor personeel en klanten als je door de zaak heen loopt, QR code, schermen tussen tafeltjes, weet ik veel wat ze allemaal verzonnen hebben om te voldoen aan de absurde, criminele, discriminerende maatregelen, de horeca voert ze in.

Bah, ik wil het hier helemaal niet meer over hebben. Tis afleiding. Er zijn interessantere onderwerpen om door te nemen! Want wat moet er nog een hoop gebeuren. Gisterenavond liep ik heel toevallig een paar “wakkere” mensen tegen het lijf. Strijders, demonstranten, wappies, anti-vaxxxer’s, hoe je ze ook noemt. Ik ben een stukkie met ze meegelopen, en het was errug gezellig. Wat mij alleen zo beangstigd is dat ze stuk voor stuk weet terug willen naar ‘normaal’. Terug naar normaal…. Hoe dan?

Daar ligt de grote uitdaging in de aankomende weken/maanden. Hoe gaan we verder? Ik sprak Fokke, leraar in het voortgezet onderwijs. Als enige “wakker” op zijn school. Boos is hij over alles wat er om hem heen gebeurd. Zijn vrije tijd spendeert hij aan het verzet, wekelijks loopt hij mee in 1 van de vele demonstraties. Hij wil dat alles weer normaal wordt, dat hij weet normaal uit eten kan, op skivakantie, naar de sportschool.

Nergens dringt het bij Fokke door dat dat onmogelijk is. Nou dat lieg ik, ik denk dat Fokke het zelf ook wel weet. Ik probeerde met 1 zinnetje aan te geven dat wat hij heeft niet normaal is en dat gaf meteen een, toch wat, ongemakkelijke sfeer.

Hoe gaan we verder? Mijn grootste angst is dat er straks nog teveel mensen over zijn die weer terug willen naar ‘normaal’. Hun ‘normaal’, het ‘normaal’ wat absoluut niet normaal is. Of klopt, wat ik zie als normaal, voor geen meter? Das wel een leuk onderwerp voor de aankomende tijd, wat wordt het nieuwe normaal?

6 reacties op “15 januari 2022, Tsja stiekem moet ik wel een beetje lachen lieverds.”

Koert, ik zat net te denken wat ben je laat en hupsakee een notificatie popt op, nieuw bericht van Koert Krouwel. Dat is wat ik noem telepathie. Ik begin met lezen en zie al snel dat je weigert jouw eigen narrative te gaan zoeken, de stilte in jezelf. Je blijft hardnekkig de mainstream bullshit ‘herhalen’, als een echokamer zonder eigen wil.

Ik neem het je niet kwalijk en als therapeut begrijp ik het volkomen. Alles maar dan ook alles doen mensen om maar niet de stilte in zichzelf te hoeven opzoeken, laat staan vinden. Ik ben er nog niet uit, ik weet niet wat ik kan zeggen, schrijven, of bedenken, zodat mensen snappen, dat het zoeken naar je eigen diepe bronnen betekent dat je het niet steeds maar weer buiten jezelf moet zoeken. Je vindt het niet buiten jezelf, de duizenden wegen buiten jezelf leiden niet tot JOU, het vinden van jouw eigen ziel, jouw verhaal en jouw doel hier op aarde. Meelopen is niet de weg, protesteren is niet de weg, hoe oprecht en mooi het ook allemaal lijkt, hoe verbindend het ook lijkt.

Na het meelopen, toeteren en roepen, TEGEN iets, kom je er steeds weer achter dat er een leegte is in JEZELF, die alleen jij kan opvullen. Niemand buiten jouzelf kan de weg die jij moet gaan aanwijzen, dat maakt mijn taak als ‘wakker schudder’ ook zo moeilijk en zelfs frustrerend.

Ik geef je een voorbeeld; Een goede kennis is bijna gestorven aan medicijnvergiftiging, al het gif is in zijn brein gaan zitten en uiteindelijk heeft hij uitval van allerlei functies, bovenop een hersenbloeding. Niet meer kunnen praten, lopen, bijna blind, half verlamd. Ik wilde hem helpen, want ik zag dat het mogelijk was om te herstellen, ja zelfs van deze 70% destructie van zijn eigen lichaam. Voorwaarde, geen GIF inname meer. Na anderhalf jaar geen resultaat, hij leeft nog en wonderlijk wel is zijn nierfunctie van 20% naar 100% gegaan (genoeg water drinken). Maar ik begreep maar niet hoe het kwam dat hij procentje voor procentje achteruit gaat, het randje van de dood komt nu dichtbij. Ik heb hem nog meerdere keren uitgelegd dat ergens nog steeds GIF zijn lichaam inkomt. Ik heb hem meerdere keren gevraagd of hij echt geen medicijnen meer neemt. Hij bleef ontkennen. Tot ik, een week voor kerst, koffie ging zetten en in de keuken een voorraad medicijnen zag liggen. Ik vroeg hem wat dat was. De dokter., de dokter schreeuwde hij….. de dokter had hem Parkinson troep gegeven en hij slikte dat trouw op doktersadvies.
En, hij was ook nooit gestopt met anti-allergie pillen, zware slaapmiddelen, en hij gebruikte nog gif-inhaler om zijn longblaasjes open te knallen, want stoppen met roken was geen optie.

Ik heb het opgegeven, een vroege dood is ook een keuze!

Tijdens mijn laatste bezoek kon hij nog uitbrengen dat hij een mix had gemaakt van medicijnen zodat hij er binnenkort een einde aan kon maken. “Als je toch niet bang bent voor de dood, waarom slik je dan toch steeds (uit angst om dood te gaan) die medicijnen?”, heb ik gevraagd. Hij kon het antwoord niet geven.

Koert, ik zeg niet dat je net zo eigenwijs bent als deze man van hierboven. Maar je bent verdomd hardnekkig, je zoekt het elders, het zit in jezelf. Je spartelt op alle mogelijke manieren tegen, met alle mogelijke redenaties. Pas als je toelaat dat ook jij al lang de zegen van het universum hebt, al lang het meest bijzondere wezen op aarde bent, maar dat je geen 5% van de menselijke potentie hebt aangeboord, dan laat je ook dat beredeneren voor wat het is. Geef gewoon toe dat wat je allemaal geleerd hebt en aangeleerd is, te weinig is om te voelen wat het is om een lichtwezen te zijn. Jij, Koert, bent net als alle andere mensen een 3D bio-suit, daarin zit een 5D bio-energy om hier op aarde ervaring op te doen. Neem dat 3D ruimte pak niet zo serieus, maar wees er gewoon zuinig op, je krijgt er maar eentje per avontuur. Donder die (MK Ultra) TV uit, haal je informatie NIET van de kranten, of andere media. Alle informatie ZIT in JOUW DNA, kwestie van licht laten stromen. Jij bent niet de bio-suit Koert, je bent de bio-energie die dat pak gebruikt, ik ken niet jouw universele naam, maar reken maar dat ‘obstinatus’ jouw middelnaam is.

Groet,

Nikon de Meganoite

Ik weet het Nikon, maar het was zo fijn mijn dochter van 18, enthousiast, te zien zwaaien naar mensen die in het raam stonden. Gezellig met z’n tweetjes andere mensen ontmoeten. Er waren veel jongeren, al snel had ze contact met een paar jongens op klompen.
Mijn stukkies ben ik gaan schrijven omdat ik huis en haard moest verlaten waardoor ik mijn kids veel minder zou gaan zien. Via mijn stukkies kunnen ze lezen hoe het met me gaat. Nu bijna 2 jaar later betekend het schrijven van mijn blog veel meer voor me dan ik ooit had kunnen bevroeden. Niet dat mijn kids de moeite nemen om ze te lezen, die hebben wel wat anders te doen dan de hersenspinsels van hun vader door te spitten. Maar voor mijzelf geeft het een dagelijkse bezigheid waar ik onbewust 24 uur per dag mee bezig ben. En dat komt mede door de reacties die ik erop krijg. Zeker die van jou. Je hebt mijn wereld al flink overhoop gehaald. Dank daarvoor! Ik zou graag eens met je bellen, je spreken. Is dat mogelijk?

helemaal mee eens, verstandig ! het wordt zeker tijd dat er wakkeren met gezond verstand hier het hoofd eens over buigen.

Terug naar Normaal? Filosofische vraag wat is Normaal? De drang om een eigen universum te gaan scheppen in dit universum is groot. Waar mijn normaal normaal is. Ergens .. tussen de Ezels..die een heel simpel Normaal hebben. Eten, drinken en wandelen nergens heen, een veilige plek om te rusten. En een twee bener die soms wat chaotisch er tusendoor beweegt. ” ach, het is maar mens” verzuchten ze dan. Het weet niet beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *