Categorieën
Geen categorie

1 januari 2022, goedemorgen in het nieuwe jaar lieverds!

Ik ben niet zo van de beste wensen, laat ik het net als vorig jaar hier bij laten. We gaan zien wat 2022 brengt, ik verwacht niet veel goeds.

Wat zo leuk is! Ik heb zonet ff het stukkie van 1 januari 2021 gelezen. Das de eerste x dat ik een stukkie teruglees, had ik nog nooit gedaan. Het was een kort stukkie, ik ben langer van stof geworden volgens mij. Maar het was wel leuk om te lezen wat je een jaar geleden dacht op deze dag. Hieronder een fragmentje:

“Nee we gaan het over het nieuwe jaar hebben, hoe we afglijden naar een tot op het bot verdeelde samenleving waarin kinderen hun ouders aangeven. Ouders hun kinderen gif inspuiten en we worden opgesloten in heropvoedingskampen omdat we niet goed luisteren. Een veilige maatschappij waarin we niet meer zelf hoeven na te denken want dat doen anderen voor ons.”

Als ik het zo lees ben ik niet veel veranderd afgelopen jaar. Das wel jammer. Hoe vaak ik ook geprobeerd heb om het klein te houden, om me niet af te laten leiden door MSM of wat er in Den Haag gebeurt, tis niet gelukt. Ben nog steeds hetzelfde opgewonden standje als een jaar geleden. Ach ik ben al 53 jaar een opgewonden standje, heb altijd de neiging er dwars tegenin te gaan. Tis niet anders, we gaan zien waar het me brengt.

Nog wat voorspellingen voor 2022? Tis niet zo moeilijk om te voorspellen dat de beurzen wereldwijd ineen gaan storten. Elon himself heeft dat de 29ste nog getweet. Hij verwachte ergens in de lente, ik ben ervan overtuigd dat ze allang zijn ingestort. Maar das allemaal niet zo belangrijk, het gaat tenslotte om ons. Hoe zal het de burger vergaan in 2022? Een voorspelling? Kut.

2 reacties op “1 januari 2022, goedemorgen in het nieuwe jaar lieverds!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *