Categorieën
Geen categorie

31 december 2021, laatste daggie van het jaar en vrijdag kids!

Tijd voor de cijfertjes. En Pierre wat hebben ze gewonnen! (Voor de jongeren onder ons, Pierre was een voice-over bij een quiz, vroeger op tv, lang geleden toen het leven nog leuk was). Laten we eerst ff terug naar vorige week. Volgens het cbs waren er 4102 mensen overleden. Vandaag is dit aangepast naar 4347. Tja ik kan me hier nu weer ongelooflijk druk over gaan maken, maar dat houden jullie nog te goed.

Deze week zitten we onder de 4000, 3999 om precies te zijn. Ik denk dat zo’n cbs mannetje dacht ‘hé laten we net onder de 4K gaan zitten, das psychologisch wat beter‘, dat werkt bij tweedehands autoverkopers als hugoootje waarom niet met dooien? 3999, jammer dat er geen halve dooien zijn of dat je een op 1% na dooie kan toevoegen, 3999,50 of 3999,99 dat zou toch mooi zijn, niet?

245! 245 : 7 = 35. Per dag. Deze stijging vind je vooral onder de doelgroep 0 tot 65. 524 waren het er in week 49, meer dooien onder die doelgroep dan ooit tevoren. Zouden daar die hockeyjongetjes tussen zitten? Of die voetballertjes die dood neervallen tijdens een training?

Vaccinatieschade, je mag er niet over praten. Als een grote roze olifant staat hij midden in de kamer maar niemand heeft het erover. Ik las dat, volgens experts, ons immuunsysteem makkelijk 5 boosters kan hebben. Wat zou ik graag een nachie doorbrengen met zo’n expert. Liefst een mannelijke, zo’n gommers of zo, of die ongelooflijk enge kuipers. Gesellig samen door de cijfertjes, ff grasduinen over effectiviteit en veiligheid.

Hydroxychloroquine of HCQ kan je thuis maken. Voor de mensen die geloven in virussen en boosters een gepasseerd station maar mochten jullie nog wat gezond verstand in je donder hebben, zoek het eens op. Citroenschillen en grapefruit schillen heb je nodig. Zorg voor biologische onbespoten als dat lukt, anders eerst goed wassen om al die zooi eraf te halen waarmee ze die dingen besproeien. Kook die schillen 3 á 4 uur op een laag pitje, af laten koelen en door een zeef halen. Hoppa klaar is Kees. Tis niet te zuipen btw, maar dat hoort zo bij medicijnen die werken. Om het een beetje drinkbaar te maken kan je er een goeie honing doorheen roeren, dat maakt het iets dragelijker. Tis weken, zo niet maanden, houdbaar in de koelkast. Voel je dat je weerstand wat afneemt neem er dan elke 2 uur een eetlepel van. Je kan denken wat weet die maffe dakloze er nou van! Tsja dat denk ik ook vaak… Daarom wil ik zo graag 1 nachie doorbrengen met zo’n expert, ff kijken wat ik ervan weet…

2 reacties op “31 december 2021, laatste daggie van het jaar en vrijdag kids!”

Beste Koert,

Ik je wens je een gezond nieuw jaar! En als je jouw gezonde verstand blijft gebruiken gaat dat goedkomen.

Wat hebben we veel geleerd dit afdgelopen jaar, dat virus de potente sap van bladeren (cellen) is, vaccines (koeiengif) is, ‘potente sap’ (+gif en andere toevoegingen) maar dan gemaakt in een laboratorium. Influenza is de ‘invloed van de sterren’ die bladeren laat vallen van de bomen, en onze cellen aanzet om ’te vallen’, in beide gevallen heet het apoptose, (apo=weg, ptosis=vallen). Necrose is als mensen het weer nadoen in een laboratorium. Alles wat de geleerden nadoen in een laboratorium is in strijd met de wetten van de schepper, ze creeren gif, gif en gif. En vergiftigen dat doen ze graag. Je brein, organen, liefde en gezondheid. Ze killen je waar je bij staat.

Ja Koert, we hebben veel nieuwe dingen geleerd, maar het is verdomd moeilijk om oude (ingesleten, ge-indoctreneerde) kennis te vervangen met nieuwe kennis en daar dan ook naar te handelen.

We hebben een nieuw jaar voor de boeg, nu lijkt het me zaak dat we die oude meuk, de MSM, politiek, de kranten, tijdschriften, TV en Radio laten voor wat ze waren….. Een vervuiling van ons millieu, laat het liggen, steek er geen stokje in want het meurt enorm. Het is erger dan alle bullshit op een hoop.

Gelukkig 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *