Categorieën
Geen categorie

30 december 2021, ik moet tot mijn spijt bekennen dat het lekkerderder piesen is met +10 dan -5 lieverds.

Hoe graag ik ook wil dat er ijs komt, dat we van die dagen krijgen met zon en vorst, als je midden in de nacht moet piesen is +10 een stuk comfortabeler. Maar ik heb het er graag voor over. Laat de kou maar komen! Ik ben er klaar voor.

Daarnaast ben ik er ook klaar mee, maar das een heel ander verhaal. Denk dat ik niet de enige ben. Klaar met dit ongelooflijke k*tjaar, klaar met wat ze jullie aandoen, 2 weken flatten the curve was niet genoeg. 2 zogenaamde vaccins waren niet genoeg. Een 2de, 3de of 4de lockdown? Geloof me, we beginnen pas…

Op veel kerstkaarten die voorbij komen staat het woord “Normaal”. Mensen wensen elkaar geen gelukkig of liefdevol 2022 meer maar een “normaal” 2022. Wat zouden ze daarmee bedoelen? Wat is voor deze 3dubbel gevaxxte, met mondvod opgedirkte zombies normaal? Zoals het voor deze plandemie was? Daar geloof ik niets van. Veel van wat op dit moment bezig is met de 4de en 5de booster wil niet terug naar een vrije samenleving, die vinden dit nieuwe “normaal” prima! Als je 2 jaar lang alles hebt gelooft, geslikt en ingespoten wat MSM en onze satanistische leiders je hebben voorgeschoteld dan ben je nl niet “normaal”, dan ben je een zombie, of iig een hele trieste vorm van wat ooit mens was.

De grote uitdaging ligt nu voor ons! Wie gaat er bepalen wat het nieuwe “normaal” gaat worden. Laten we dat over aan markie en zijn sponsoren of zijn we nog met genoeg abnormale mensen om het tij te keren. Want indien je je nog niet hebt laten inspuiten met het koeiengif, als je je nu nog niet laat dwingen je glimlach te verbergen met een mondvod, dan ben je niet normaal. En wij abnormalen moeten ook niet terug willen naar het “normaal” van die gestoorden die dit elkaar nu wensen. Wij hebben ons niet voor niets vanaf het begin afgezet tegen wat zij normaal vonden. Ga nu ajb niet geloven dat wat gezorgd heeft voor deze abnormale situatie ons weer terug gaat brengen naar wat normaal is. De echte strijd moet nog beginnen. Wie gaat er bepalen wat “NORMAAL” is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *