Categorieën
Geen categorie

29 december 2021, tis lastig vandaag lieverds.

Ik wil een positief stukkie brengen. Tis tenslotte bijna voorbij! Hoe het zich precies gaat ontwikkelen is nog niet helemaal duidelijk maar de eerste breukjes in het stevige angstsyndroom, gecreëerd door de media en politiek, beginnen zichtbaar te worden. Veel te laat natuurlijk maar hoopvol, tis nu zaak om keihard door te beuken.

Wat vooral belangrijk is is dat we ons niet laten overhalen om er niet over te praten. Die hoor ik steeds vaker. Vooral van mensen die zich 2x hebben laten vaxxen en nu een beetje spijt hebben. Van die zotten die al 2 jaar alleen met mondvod de deur uit gaan en keihard hebben geroepen dat wij, de wappies, een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Van die gasten die het deden omdat ze naar de mac wilden of op vakantie. Waar we voor moeten oppassen is dat we niet onze bek houden om de lieve vrede te bewaren. We moeten ze keihard confronteren met de gevolgen van hun handelen, we hebben dit eerder meegemaakt, dit mag nooit meer voorkomen.

Waar we ook voor moeten oppassen is medelijden. Het gaat ugly worden de aankomende maanden. Je hoeft geen Einstein te zijn om te beseffen dat iets in je spuiten wat nog in een experimentele fase zit risico’s met zich meebrengt. Je hoeft geen arts te zijn om te weten dat het inspuiten van een niet menselijk eiwit gevolgen kan hebben voor je eigen immuunsysteem. 1 van jullie vertelde mij dat veel van jullie vrienden last hebben van psoriasis, wat vervelend voor ze, geloof me het is pas het begin.

Hebben jullie al lijstjes gemaakt van namen met mensen die je graag wil confronteren met hun trieste gedrag? Ik wel. Niet dat het in mijn geval enig zin heeft maar het is een leuk tijdverdrijf. Bovenaan staat bij mij Erik Dijkstra, das die man met die scheve bek die per seconde wijzer presenteert. Jullie weten ik kijk nou eenmaal graag naar spelletjes, al kan ik zelf vóór geen meter tegen mijn verlies. Deze Erik was ooit een jakhals, maakte best interessante stukkies bij dwdd, kwam in die tijd op mij over als een integer en nadenkend mens. Tja wat kan je je vergissen. Erik is zo door de mand gevallen.

Het zijn nl niet de hugoootjes of markie’s die gezorgd hebben voor het ineenstorten van onze samenleving. Het zijn de meelopers, de angsthazen, de uitvoerders, de Erikken die het zover hebben laten komen. Voor een beetje geld zijn ze bereid gevonden het beleid van een paar psychopaten uit te voeren, laten we dat nooit vergeten!

“They can kill us but they can never take away our freedom” je vond dat maar een belachelijke zin, toch Erik? Tis schokkend hoe je je gekleurde, door geld bepaalde, mening ongefilterd uitkraamt gedurende dit leuke spel. Ik kan er niet meer naar kijken, jammer! Man, wat verlang ik terug naar Kees Driehuis, maar goed vroeger was alles beter. Je staat bovenaan mijn lijstje kerel! Ooit ga je begrijpen wat bovenstaande zin betekent.

Één reactie op “29 december 2021, tis lastig vandaag lieverds.”

Ik kijk al jaren geen tv meer, maar ik zag gister toevallig een reclame voor die zgn. vaccins langskomen. Mijn bek viel open: HOE? Ik hoop dat je gelijk krijgt en de hele bende in elkaar gaat storten binnenkort! In ieder geval heb ik jouw stukkies gevonden en die lees ik met veel plezier! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *