Categorieën
Geen categorie

28 december 2021, er is weer geen moer van terecht gekomen kids!

Al mijn goede voornemens ten spijt, tis voor mij onmogelijk mijn tel weg te leggen. Ik ben zo sterk als een nat vloeitje. Je gebruikt dat ding ook zoveel! Midden in de nacht gebruik ik hem als zaklamp. Daarnaast hou ik mijn verslaving aan Wordfeud in stand met dat ding. Ik gebruik hem om foto’s te maken, om recepten op te zoeken, en natuurlijk de reacties op mijn stukkies te lezen. En als je hem dan toch in je hand hebt terwijl je zit te poepen om 04.13 (welke sukkel poept er nu om 4.13? Waarom niet 2 uur later? Dat zijn toch geen tijden om te poepen?) dan kan je net zo goed ff kijken hoe het met sloppy joe gaat in Amerika.

Het verval van de USA, door far-left tot in de puntjes georganiseerd, doet mij duidelijk meer dan jongere generaties. Amerika was als een grote broer voor ons toen ik jong was. We hadden, volgens de geschiedenisboekjes, onze vrijheid aan ze te danken. De beelden van operatie Market Garden staan op mijn netvlies gegrift. Hoe die jonge mannen onverschrokken de Franse kust opstormden om onverbiddelijk neergeknald te worden door Duits afweergeschut, wat een helden.

Er is weinig over van die grote broer. De 100.000den soldaten die hun leven lieten voor God en vaderland draaien zich om in hun graf. De vrijheden waar zij voor zijn gestorven worden in eigen land met voeten getreden. De davidster heeft op hun eigen contingent zijn herintrede gedaan. In Montréal krijgen mensen een gele sticker op hun jas geplakt als ze voldoende gevaxxt zijn. Die grote broer heeft intern zoveel problemen dat het fysiek zichtbaar wordt. Woke, critical race theory, blm, antifa, proud boys, mensen met Veulst teveul geld, gefrustreerde studenten die andere studenten afschieten, megalomane wetenschappers, ik kan nog wel ff doorgaan. Er is weinig over van onze grote broer…

Mijn grote broer is jarig vandaag. Een vergelijking is snel gemaakt. 35 jaar ambtenaartje spelen is niet goed voor een mens. Zeker niet in onze hoofdstad, poel des verderf. En als je dan al niet zoveel ruggengraat hebt dan gaat het pijn doen, hoeveel vaseline je ook smeert. Gelukkig mag je al boosteren broer! Das een mooi cadeautje toch? 3 voor 95% effectieve prikken in je donder binnen een jaar, gelukkig zijn ze safe. Gefeliciteerd kerel!

2 reacties op “28 december 2021, er is weer geen moer van terecht gekomen kids!”

Koert, Market Garden had niets met de Franse kust te maken… Dat was Overlord/Neptune. (D-Day 6-6-44). Market Garden waren de luchtlandingen rond Eindhoven, Nijmegen en Arnhem en de gelijktijdige opmars van het Britse XXX corps vanuit België. Die operatie begon 17 September 1944.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *