Categorieën
Geen categorie

24 december 2021, gisterenavond werd ik overvallen door een depressie lieverds.

Alsof er een donkere wolk langzaam mijn hoofd binnendrong. Op zich sloot hij prima aan bij het weer buiten alleen zat ik er totaal niet op te wachten. Snel naar bed dan maar, een nachie slapen helpt altijd.

Het zijn de leugens, de manipulatie technieken, het gedraai, de zwendel, het totale ontbreken van enige logica die me af en toe de das om doen. Mijn depressies komen voort uit machteloosheid. Wat ik op ons afzie komen is zo grotesk, zo absurd, zo onmenselijk dat het me af en toe bij de strot grijpt. Hoe dit ooit op te lossen, wat kan ik in godsnaam doen om jullie leven nog een beetje de moeite waard te maken.

Zonet heeft het cbs de cijfers over het aantal dooien van vorige week weer online gezet. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik vorige week zei dat er minder dooien waren dan de week ervoor? Nou die cijfers zijn deze week bijgesteld. Dat was het eerste wat me opviel. Week 49 had vorige week nog rond de 4100 dooien en nu een week later zijn het er ruim 4300. 200 dooien die ze vergeten waren mee te tellen. 200, das 28 mensen per dag die ff vergeten waren. 200 dooie familieleden die voor een weekje weggemoffeld waren.

Week 50 zit op dit moment ook rond de 4100, normaal rond deze tijd is 3000 dooien. Ik ben benieuwd hoeveel het er volgende week zijn. Zwendel is het, manipulatie met cijfers om de waarheid te verdoezelen. Daar wordt ik depri van, daar kan ik niet zo goed tegen.

Niet dat ik nou zo’n eerlijk ventje ben. Een leugentje voor eigen bestwil is niets mis mee. Maar dit heeft niets te maken met een leugentje, dit is opzettelijk en doelbewust mensen op het verkeerde been zetten. En dat niet alleen ze zetten bewust mensen tegen elkaar op! Politici, “wetenschappers”, doctoren en verplegers die voor puur eigen gewin alles bij elkaar liegen om alles naar de kloten te helpen. En wat doe ik? Ik schrijf een stukkie.

Gelukkig zijn er mensen als Huig Plug. Zonet heb ik geluisterd naar zijn speech van gisterenochtend. Om 7 uur werd hij vrijgelaten uit de gevangenis in Almelo na 6 weken detentie. Wat een energie zit er in die man! Wat een held. Als klokkenluider wordt hij al jaren beschimpt, genegeerd en nu dus opgesloten omdat hij niets anders doet dan de waarheid verkondigen. Dat is onze maatschappij, dat is waar wij mee te maken hebben, walgelijk.

Tis 5.13 laat ik mezelf maar eens bij mijn ballen pakken. Denk dat het een goed idee is om de Dokkumer Ee in te duiken. Een frisse duik lost misschien de wolk op die mijn lichaam heeft overgenomen. Zo wil ik de kerstdagen niet in…

4 reacties op “24 december 2021, gisterenavond werd ik overvallen door een depressie lieverds.”

Snap het hoor lieve Koert, ook ik weet bij tijd en wijle niet meer in wat voor realiteit ik leef.
Ik verbaas me over het gemak waarmee er zoveel mensen zijn die (on)bewust, zoveel leed, verdriet, tweedeling en zoveel meer afschuwelijks kunnen bewerkstelligen. Waarom, voor geld, macht, of ……. Ik kan voor mijzelf geen enkele reden bedenken of rechtvaardigen wat dit ooit in mijn gevoels- denk-wereld mogelijk zou kunnen en mogen maken. Waarom kunnen zoveel mensen dit wel? Waarom durven zo weinig mensen werkelijk te kijken naar wat er aan de hand is en blijven maar wegkijken zelfs met zoveel overstrefte. Zoveel leugens, welke door zoveel mensen in stand worden gehouden en met hand en tand worden verdedigd, dat zou toch andersom moeten zijn. Onze vrijheid, onze medemenselijkheid, dat wat ons mens maakt, onze kinderen, onze toekomst die zouden toch onze basis, onze belangrijkste redenen dienen te zijn om te verdedigen en voor te leven met alles wat we in ons hebben en met héél ons hart?
Ik snap het werkelijk niet meer en moet ook werkelijk mijn uiterste best doen bij de aanblik van alle mensen met die mondkapjes, die alles maar klakkeloos opvolgen, zonder te voelen of na te denken niet de moed op te geven. Laat mij dan maar de uitzondering zijn, kijk maar naar mij allemaal, boos, angstig, verwonderd of …… omdat ik zonder iets voor mijn mond loop, ik laat mij niet knechten. Ik ben vrij geboren en ga vrij sterven. Ik doe het niet eens alleen voor mezelf, maar doe het voor al onze (klein)kinderen. Je wilt toch niet op je geweten hebben hieraan te hebben meegewerkt?
Ik niet in ieder geval.
Hoop dat de duik je helpt lieverd om weer wat helderheid en vrolijkheid in je koppie te krijgen. Beter deze rollercoaster in ons hoofd/lijf dan te leven zoals ik al vele rond mij zie doen en welke zeggen: ‘daar verdieping mij niet allemaal in hoor’. Dan maar voelen de prachtige momenten van het leven en de pijn van het leven, beter dan nu al een soort robot te zijn en meewerken aan deze onderdrukking van de mens zijn geboorterecht, zijn vrijheid. Deze wordt nu verkocht en dat kan alleen gebeuren met onze medewerking 🤷‍♀️
Heb het goed lieve Koert en blijf vooral schrijven ❤️😘🍀🙏🎄😘

goed zo, eindelijk een depressie, dat is een goed begin, lekker laten gebeuren, niet naar de wereld kijken , ga maar lekker de diepte in en alleen maar naar jezelf kijken, helemaal naar de kloten gaan omdat je dan gaat zien en leren wie jij echt bent.
en daar zou je beter over gaan schrijven, dan wat je ziet en ervaart.
als je wilt geef je me een sms en dan bel ik je vanmiddag even op om het te proberen om uit te leggen.
anders een fijn weekend gewenst vanuit la france

Lieve vriend, lotgenoot en leeftijdgenoot,

Voordat je jouw kerststukje gaat schrijven, ik wil je dit keer voor zijn, inspireren.

Depressie is ook maar een hormonale disbalans, daar komen we wel uit zonder gif, gif, of gif.

Kwestie van die drie dagen rust zodat jouw Bio-suit even zonder jouw Bio-energie impulsen, zichzelf kan herstellen. Drie dagen heeft het lichaam nodig om zichzelf te reinigen dat is door de Schepper ingebouwd en meegegeven.

Maar Koert is eigenwijs. Die denkt nog steeds dat de Schepper een Illusie is, en de schepping een toevallige gebeurtenis. Het is niet zo. Dat je nog steeds je informatie haalt uit de illusies die gecreëerd worden door charlatans met iets teveel geld en macht, wil niet zeggen dat die informatie juist is.

Meerdere keren heb ik je de juiste informatie toegestuurd en gegeven in de hoop dat je van daaruit verder zou werken. Wat is virus, virus is potente sap van bladeren. Wat is apoptose, wat is influenza en wat is vaccine?
4 woorden en als je de betekenis kent kun je boeven vandaag nog achter slot en grendel krijgen.

Koert mijn wens om naar jou toe te komen het weekend 7,8,9 januari, bleef, maar de lust verviel op het moment dat ik die bullshit van Corona-maatregelen (kabouter maatregelen) op de website van jouw beoogde spirituele centrum zag staan. Ik ga liever dood dan een regel van een nieuw regime uit te voeren of op te leggen. Wie er wel aan meewerkt, werkt mee aan het regime.

Ik weet dat er een genocide plaatsvindt, wereldwijd, maar ik weiger er aan mee te doen. Ik neem geen gif, om mogelijke vergiftiging te voorkomen. Een blad wat van de boom is gevallen, onder invloed van de sterren (Influenza) zal nooit meer aan de boom hangen.

Koert ik hoop dat je aambei is verdwenen. Er spelen wat dingen op de planeet en ik bewonder je enorm dat je het ook ziet. Je bent een mens met een hart, een goed hart. Je hebt verstand, goed verstand. Toch wil ik je vragen om in de nabije toekomst de bullshit de bullshit te laten en JOUW eigen verhaal te vertellen. Niet de reflector van waanzinnigen, of waanzinnigheid te zijn.

Ik wens jou een veilige kerst en overgang naar het nieuwe jaar, in liefde en voorspoed. Ja 3 naar 5!
Dat jouw energie en creatieve vermogen weer gewaardeerd wordt in de wereld die komen gaat.

Nikon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *