Categorieën
Geen categorie

23 december 2021, het grote probleem is niet dit k*tkabinet kids.

Zolang je jezelf als gezond mens blijft testen om iets aan te tonen wat er niet is, ben jij verantwoordelijk voor dit beleid. Dus al die zogenaamde wakkere mensen die zich niet hebben laten prikken maar zichzelf wel laten testen, omdat het moet voor hun werk of omdat het noodzakelijk is voor een weekendje uit, opzouten! Ga die prik nemen, je bent absoluut niet wakker juist jij bent hier de dader, de intrigant, de NSB’r. Neem die f*ucking prik.

Over de nutteloosheid van de test hoef ik niets te zeggen. De uitvinder van de pcr test heeft, de afgelopen 18 maanden, vaak genoeg aangegeven dat tie niet geschikt is voor het testen op wat ze Corona noemen. Waarom dan? Hoe dan? Echt, ik ga iedere sukkel die zich nu nog laat testen zien als een gevaxt persoon. Ze zijn net zo dom net zo beïnvloedbaar, en daarnaast zijn zij het die zorgen dat dit beleid doorgezet kan worden. Zij zijn het die de angst blijven voeden. Mafkezen.

Ik ben een nieuwe held tegengekomen btw! Epictetus! Epictetus is de godfather aller losers. Niet het streven naar meer maar juist naar minder zou het doel in ons leven moeten zijn. Geluk vind je niet in bezit maar in het niets. Onbegrijpelijke taal voor 99,9% van de mensheid. Alles wat we doen komt voort uit het verlangen er iets uit te halen, er beter van te worden. Laat ik een quote van Epictetus erbij pakken, hij zegt het zoveel beter dan moi: Wealth consists not in having great possessions, but in having few wants.

Kheb het maar druk met al die ouwe Grieken. Wel leuk dat ik ze weer ben tegengekomen. Als kleine jongen las ik al veel over de ondergang van de Grieken, de Romeinen en de Inka’s. Dat fascineerde mij mateloos. Als jong volwassene sliep ik ooit bovenop de Acropolis, tussen de ruïnes. Ik had een paar dagen vastgezeten, was net berecht omdat ik opgepakt was voor bedelen en volkomen blut omdat die boeven al mijn gespaarde centjes hadden afgepakt. Dus toog ik maar naar die berg om te gaan slapen, het was weekend en ik kon verder weinig doen. Ik zal die nacht nooit vergeten. Buiten dat het natuurlijk absoluut niet mocht heb ik me die nacht geen moment alleen gevoeld. De Acropolis is ‘s nachts vergeven van zielen, je ziet ze niet maar voelt en hoort ze wel. Ik heb er 2 nachten geslapen, ik kende Epictetus toen nog niet maar volgens mij is hij ff langsgelopen.

Kijken!!

Één reactie op “23 december 2021, het grote probleem is niet dit k*tkabinet kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *