Categorieën
Geen categorie

17 december 2021, het zijn er minder dan vorige week kids!

We zitten weer op het niveau van de week ervoor. Nog steeds rond de 1000 doden meer per week, das best veel. Wisten jullie dat we vorig jaar, in 2020, ondersterfte hadden? Dat er vorig jaar minder mensen op de IC’s lagen dan normaal? Ondanks de “Jabs”, de “Boosters” en binnenkort de pillen gaan er meer mensen dood dan voordat we die effectieve prikjes hadden. Of zou het dankzij zijn?

Het is wel grappig om te zien. De ema, das de Europese waakhond als het gaat om het goedkeuren van medicijnen, keurt het janssen vaccin goed als booster terwijl de cdc in Amerika janssen afraad! Zouden daar misschien andere belangen achter zitten? De ema is er zelfs achter dat het janssen vaccin alleen maar effectiever wordt naar mate de tijd verstrijkt. Wat een BS. Het is 1 grote test en ze gebruiken daar jonge gezonde kinderen voor. En mijn familie laat dat toe, kennissen die ik hoog had zitten laten dat toe, ooit vrienden laten dat toe, wat een wereld.

Maar je kan je daar verschrikkelijk druk om maken, wat ik ook doe, maar daar krijg je alleen maar verstoppingen van. Das wel duidelijk. Tis beter los te laten en je eigen ding gaan doen. Vandaag mag ik er weer ff uit, er is weer markt! Ik zie wel op tegen de fietstocht, om begrijpelijke redenen neem ik aan, maar niets of niemand neemt me mijn wekelijkse uitje af, zelfs geen aambei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *