Categorieën
Geen categorie

18 december 2021, wat een takkedag gisteren lieverds!

Ik had het gevoel dat mijn aars uit mijn billen brandde, maar goed nieuws! Het gaat nu beter. Ik ben gisteren ff naar mijn favoriete natuurwinkeltje geweest en heb eindelijk een crèmetje gekregen wat werkt. Daarnaast heb ik pillen, kleine pilletjes zei de mevrouw, die pilletjes moet je oraal innemen. Kleine pilletjes, zei ze. Man die dingen zijn loeigroot, die krijg ik nooit weg! Gelukkig helpt het zalfje…

Ziek worden is geen slim idee voor mij. Ik kan geen pillen slikken. Als ik dat soms zie, van die mensen die een handje pillen in hun mond stoppen en ze dan in 1x doorslikken, dan krijg ik spontaan kotsneigingen. Daar is je strot toch niet voor gemaakt? Ik kauw altijd, niet dat ik nog veel kiezen heb maar genoeg om alles heel klein en slikbaar te maken. Ik heb begrepen dat ze er soms ook slangen doorheen douwen, man dan ga ik liever dood.

Ik zag gisteren een tweet voorbij komen van een moeder die hugoootje verantwoordelijk stelde voor de gezondheid van haar 17 jarige kind. Al 4 maanden heeft haar oogappel last van de gevolgen van de “Jabs”. Ernstige gevolgen, of hij of zij het overleeft is zeer de vraag. Meer dan 50k mensen gaan aangifte doen tegen hugoootje vanwege bedreiging. Ze voelen zich vanwege uitspraken van onze minister van volksgezondheid bedreigd. Hugoootje appt ondertussen vrolijk verder, hij gaat er straks vandoor. Het zal hem allemaal een rotzorg zijn, als demissionair minister is hij helemaal nergens verantwoordelijk voor. Boosteren stelletje schapen! Boosteren, boosteren, boosteren!

De ceo van pfizer hoopt op een nieuwe variant zodat hij het hele vaccinatieproces weer opnieuw kan beginnen, man wat een geweldig businessmodel voor zo’n man. Zolang de hugoootjes en de markie’s blijven meewerken, voor een paar rotcenten, zit het met zijn bonus wel snor.

Onze economie is volledig naar de knoppen lieverds. We worden overeind gehouden door nepgeld wat ze in Brussel 24×7 drukken. Dat gaat echt niet lang meer goed. Bereid je voor! We gaan een strengere lockdown in dan dan gaan we steeds meer ellende zien. Soldaten op straat, tekorten in de supermarkt, geen elektriciteit, geen verwarming.

Ondertussen ben ik nog bezig om alles te regelen voor 7,8 en 9 jan. Vanwege mijn fysieke conditie was ik wat onthand. Ik ben erg benieuwd of we tegen die tijd nog bij elkaar mogen komen. Ik verwacht van niet. We gaan het zien. Bereid je voor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *