Categorieën
Geen categorie

16 december 2021, ik kan het gaan hebben over het nieuwe kabinet kids.

Of over Thiery zijn rechtszaak. Over hugoootje die niet meer terugkomt (er is vast wel een pharmacy bedrijf wat hem goed kan gebruiken) of over de fed die gisteren aankondigde eerder en meer te gaan taperen. ghislaine maxwell, Omnicron of de supplychain propleempjes. Over inflatie, deflatie of stagflatie, vulkanen, orkanen of tornado’s. amalia is ook een leuk onderwerp, of boris zijn feestje tijdens kerst. De massale demonstraties wereldwijd of de gigantische overscore als het gaat om mensen die dood of ziek neervallen vanwege de “Jab”. Maar dat doe ik niet! Er is iets veel belangrijkers al is het wel wat persoonlijk maar ik zit er echt mee….

Ik heb zo’n moeite met poepen. Ik probeer me nu al een dag of 5 sterk te houden maar man wat een ellende. Het is zo’n dingetje waar je niet graag over praat maar waar je elke minuut, elke seconde aan herinnerd wordt. F*ucking aambeien. Ik kan niet meer rechtop, op de bank, zitten man. Ik zit uren op de pot omdat het lijkt of er een mestwagen met paard en al mijn aars uit moet maar dan komt er een keuteltje niet groter dan een erwt. En dan dat vegen! Wat een ellende. Kijk er zijn problemen op de wereld, ik ben de eerste die dat toegeeft maar alles valt in het niet bij wat ik meemaak op de wc.

Tranen springen spontaan in mijn ogen alleen al als ik een aanzet doe om te drukken. Het voelt alsof je aars in de fik staat. En niet alleen dat, terwijl hij in de fik staat probeert iets of iemand er nog een onderzeeboot in of uit te proppen. Gelukkig bloed het niet, dat schijnt ook nog te kunnen. Kheb er ff wat over ge-DuckDuckGo’d aangezien dit de eerste x is dat ik er zo’n last van heb. Smeren met zinkzalf of weet ik veel wat voor rommel ik er allemaal opsmeer helpt ook geen reet🤠.

Moraal van dit verhaal kids! Het kan dus altijd erger. Mocht er iemand zijn die de ultieme oplossing voor handen heeft dan hoor ik het graag. Ondertussen lijd ik in stilte….

2 reacties op “16 december 2021, ik kan het gaan hebben over het nieuwe kabinet kids.”

Drink je voldoende water. Een volwassene zou op een dag zo’n 2 liter water mogen drinken.

Je kunt in een glas water een theelepel baking soda oplossen. En als je helemaal een ’toverdrankje’ wilt maken, dan kun je een theelepel koud geperste (cold vierge) olijfolie toevoegen.

Tuurlijk dit alles naast een gezond dieet voldoende beweging, ben je zo weer het mannetje. De anus is een spier en bevat bloedvaten en ook zwellichamen, de aambei is eigenlijk een ‘spatader’ in de endeldarm. Het zwellichaam heeft te veel onder druk gestaan. De zwellichaampjes zitten er om de zaak goed af te sluiten, zodat gas en vocht niet kunnen ontsnappen.

Als we naar andere oorzaken kijken (behalve voedsel, beweging en voldoende water inname) dan zie je dat spanning en stress niet bevorderlijk zijn voor een goede stoelgang. Maar ook vochtverlies (zweten, of koorts) vanwege een opkomende periodieke detoxificatie van het lichaam (verkoudheid in normaal Nederlands|) kan er zomaar voor zorgen dat ontlasten problematisch wordt. Dus ook hier, goed water (PH boven 7) drinken en rustig aan met zwaar tafelen.

Het is erg lastig, kijk even goed naar de afgelopen dagen, was er stress, heb je iets zwaars gegeten, voelde je iets verzwakt, luister naar je lichaam en neem (naast beweging) ook je rust. In drie dagen moeten de klachten verminderen, dat is het mooie van ons lichaam, ze signaleren een probleem en als je er naar luistert en handelt, dan neemt het signaal weer af.

Beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *