Categorieën
Geen categorie

15 december 2021, het is mooi om te zien, lieverds, hoe de meest open economie ter wereld geen last heeft van de wereldwijde crisissen.

Overal spreekt men over tekorten, over stijgende prijzen, over zich vermenigvuldigende daklozen of sluitende winkels maar hier in ons k*tlandje is alles rozengeur een maneschijn. Q3 van 2021 was zelfs beter dan ooit! Mijn enige vraag, hoe dan?

4,4 miljard is er vrij gemaakt vanwege de verlening van de lockdown. 3 weken geleden was er al 1.2 miljard gestoken in de huidige. Er gaan meer huizen gebouwd worden das een kwart miljard, ze gaan nu ook meer IC personeel opleiden! Er komt meer lastenverlichting aan en het minimumloon gaat omhoog. Tis alleen maar goed nieuws! Het kan niet op, het is carnaval!

Gaat dit nog lang duren? Ik hoop het niet. Het duurt al veel te lang. Het is tijd dat alles in het juiste licht komt te staan. Als je een beetje oplet zie je echt wel wat er aan de hand is. Je moet het jezelf alleen willen zien. En als je het weet kan je er wat aan doen. Hoe klein ook. Zo gaan wij Rhe-setten, 7, 8 en 9 januari, er kunnen nog wat mensen bij!

P.S. Ik krijg net door dat Berlijn is afgesloten door 10.000 tractoren. Het wordt een leuke dag:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *