Categorieën
Geen categorie

14 december 2021, vandaag stuur ik jullie een mailtje of appje met meer details over het weekend lieverds!

It giet oan en voor je het weet is het zover. Mochten jullie nou nog kennissen hebben of vrienden die toe zijn aan een weekend ff iets heel anders nodig ze uit, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Naast de groepsactiviteiten zal er ruimte zijn voor individuele sessies met verschillende specialisaties zoals bv Reiki. Mocht je zelf nou iets willen toevoegen laat het me dan weten!

Voordat het zover is gaan we nog ff kerst en oud en nieuw vieren. Vorig jaar kerst zal ik niet snel vergeten vanwege een filmpje wat ik voorbij zag komen van mijn familie. Hoe ze met mondvodden voor en een 6 meter lange tafel, om op 1.5 meter van elkaar te zitten, kerst vierden. Het was zo triest, zo surreëel, zo beangstigend om je eigen familie op zo’n manier met elkaar te zien omgaan dat ik ze echt nooit meer serieus kan nemen. Als angst je zover heeft gebracht dat je je eigen dochter niet meer durft te knuffelen dan ben je in mijn ogen de essentie van het leven kwijt. Dan heb je niet meer door waarvoor we op deze wereld zijn. Dan ben je geen volwaardig mens meer.

Angst is de overheersende emotie wereldwijd. Angst wordt ons met scheepsladingen tegelijk aangeboden. Er zijn duizenden crisissen gecreëerd om ons te overstelpen met angst, om ons weg te houden van waar we voor zijn gemaakt, liefde. Angst is wat ons weghoudt om te doen wat we het liefste zouden willen doen. De meeste mensen laten zich niet prikken omdat ze angst hebben voor het zogenaamde virus maar omdat ze bang zijn ontslagen te worden. Of omdat ze bang zijn niet op vakantie te kunnen. Angst, wat een k*temotie.

Ik ga proberen het hier wat vaker over te hebben. Wat er om ons heen gebeurt zal toch niet veranderen. Ze zullen met steeds meer angstige vooruitzichten komen om ons steeds meer contactmomenten af te nemen. Tot we eraan gewend zijn elkaar niet meer aan te raken, tot we zo geprogrammeerd zijn dat we elkaar gaan zien als een gevaar. Dat is nu al zo. Voorbeelden genoeg. Maar wij gaan dat niet toelaten! Wij gaan in liefde leven, liefde is het antwoord op angst. Nou stukkie is weer lang genoeg, morgen verder. Liefdevolle dag lieverds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *