Categorieën
Geen categorie

13 december 2021, “untact” hebben jullie daar wel eens van gehoord kids?

In Zuid-Korea is het heel populair! “Untact” betekend dat er geen contact meer is tussen mensen, totaal niets, 0, nakkes, zero. Als je iets koopt dan handel je dat af met een robot, je hamburger wordt door een robot gemaakt en daarna aan jou gegeven. In de bieb, universiteit of winkel is menselijk contact overbodig. Onthou het woord! “Untact” binnenkort in uw supermarkt!

Het enge is dat veel mensen in Zuid-Korea zijn gaan geloven dat “Untact” goed voor ze is. Strategische campagnes op radio, tv, netflix, playstation en andere virtuele manipulatie technieken hebben deze mensen doen geloven dat onbekenden gevaarlijk zijn. De ene mens is een gevaar voor de ander dus hoe minder je elkaar spreekt, aanraakt, voelt of bemint hoe beter. Ondertussen gaan er in ZK meer mensen dood aan zelfmoorden dan aan welke andere doodsoorzaak ook. Ach wat is het leven ook waard zonder contact? Dan kan je maar beter dood zijn toch?

Dat gaan wij 7,8 en 9 januari dus niet doen! We gaan elkaar veel aanraken, we gaan zingen, dansen, met Elanor en Frodo lopen, Rhe-setten en heel veel plezier maken. Ipv “Untacten” gaan we ontzettend veel Contacten, omdat een mens dat nodig heeft.

Er kunnen nog wat mensen bij! En wat zou ik het ontzettend leuk vinden zoveel mogelijk stukkie-lezers te ontmoeten of na lange tijd weer te zien. Het wordt een volledig verzorgd weekend! Bij aankomst, op vrijdag, lekker soep met brood, daarna een eerste Rhe-set en dan door naar de borrel met hapjes. Muziek en dans zullen de avond verlengen.

De volgende dag zullen er verschillende yoga, adem en wat leef ik toch lekker sessies plaatsvinden. Daarnaast kan er kennis gemaakt worden met Elanor en Frodo, je kan de Friese natuur in of gewoon relaxen. Niets moet alles mag. Ontbijt, lunch en diner worden verzorgd! De inwendige mens zal niets tekort komen en natuurlijk zal er een breed aanbod zijn aan de verschillende dieet wensen. Zondag nog een ontbijtje, meer sessies in de ochtend of gewoon uitslapen. Its up to you! Zolang je maar veel “Contact”.

Er zijn al aanmeldingen vanuit verschillende grote plaatsen, mocht je moeite hebben richting het noorden af te reizen dan is er waarschijnlijk wel een mogelijkheid met iemand mee te rijden. Laat me dat dan ff weten. Het is tijd om elkaar te ontmoeten, elkaar moed en kracht in te spreken. Meld je aan, kosten, tijden en wat je mee moet nemen volgen dan per mail of app. Laten we 2022 in stijl beginnen!

2 reacties op “13 december 2021, “untact” hebben jullie daar wel eens van gehoord kids?”

Het lijkt me heel erg gezellig om mee te doen aan het weekend. Ik moet financieel even kijken, maar kan t met de kerst wel wat minder doen. Ik denk dat het zo belangrijk is juist om te connecten. Jouw stukkies zijn zeker een onderdeel van mn dag omdat ik er mee connect, lekker bij mn eerste kofietje. Dus ik hoop t en ga t zeker proberen. Ik kom uit Bussum, t midden dus en zou dan plek hebben in mn auto… lijkt me heel erg fijn, gezellig, goed en vooral ook om een stap verder te maken in de gezamenlijke souverijniteit en te leren van onze kennis en steun.. zoiets. Je verbindt Koert. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *