Categorieën
Geen categorie

11 december 2021, de volks(verlakkerij)krant kwam er bij ons niet in kids!

Een jaar of 2 geleden zou ik gezegd hebben, “je kan het je misschien niet voorstellen” maar tegenwoordig is alles voor te stellen. De volks(verlakkerij)krant was goddeloos en links, en links was net als rechts slecht. Een gelovige stond niet voor links of rechts maar voor God.

Maar goed hier wilde ik het helemaal niet over hebben, dit hele stukkie gaat weer totaal niet over waar ik het over wilde hebben. Das wel lastig hoor, elke ochtend dat gevecht over welk onderwerp het gaat worden. Vandaag was ik heel wat anders van plan maar toen kwam Asha langs, Asha te Broeke, kent u het?

Ja sorry maar ik weet niet precies wat “het” is. Is het vrouw? Man? Onzijdig? Man/vrouw? Of is “het” alleen maar een bubbel vet? “Het” schrijft columns in de volksverlakkerijkrant. “Het” noemt zich “wetenschapsjournalist”. “Het” schrijft haatdragende, vooringenomen, fascistische stukkies, “het” is een bang en triest wezen.

Naastenhaat daar heeft “het” het over in “het’s” laatste column. Mensen die zich niet laten vaxxen zijn naastenhaters. Wie betaald zo’n “het” om dit soort bagger over ons uit te storten? Waar komt zo’n blubber vet vandaan? Onder welke f*cking steen komen dat soort walgelijke, nietszeggende misbaksels vandaan?

Wat fijn is aan deze tijd is dat dat soort misvormde, ooit door iemand uit een baarmoeder getrokken wangedrochten zich tonen. Dat we weten wie ze zijn! Hitler had zijn Leni, daarvan wist hij iig wat “het” was. Wij moeten het doen met Asha, de naastenhater, wat leven we toch in een klotetijd.

4 reacties op “11 december 2021, de volks(verlakkerij)krant kwam er bij ons niet in kids!”

Goedemorgen Koert,

Zie ik toch dat ze je steeds weer weten te raken met hun leugens. De beste manier leugens te pareren is met de waarheid, dus hier:

link 1: https://3d5d.space/article/5069/vaccins-meer-dan-koeiengif-is-waarheid-als-een-koe?channelName=5ebee906b562d

En het downloadable – moet je gelezen hebben artikel: link 2: https://mega.nz/file/KvAlWCyJ#IGc8HxokEPAW3pla6I05XaBueUEz4m3PDnHBy2pvVH4

Op het eerste gezicht lijkt mevrouw Asha ten Broeke niet iemand die medisch advies mag of kan geven, ik wijs inderdaad ook op haar postuur, daaruit blijkt dat zijn zelfs de relatie tussen dieet en lichaams(over)gewicht niet heeft gelegd. Maar er is meer wat wij weten Koert, namelijk, als zij zelf de gifspuit had genomen, jawel de afgeleide van het oorspronkelijke woord “koeiengif” (vacca +-ine) dat zij dan dit stukje in de Volkskrant NIET HAD KUNNEN SCHRIJVEN, als ze namelijk de echte Russchische Roulette mRNA gifspuit had genomen en gekregen dan was ze nu waarschijnlijk of dood, of doodziek geweest en had ze het wel uit haar bolle hoofd gelaten om anderen aan te zetten het zelfde te doen. Mensen als Asha haten zichzelf en projecteren hun eigen frustratie op alles en iedereen, behalve zichzelf. Dat zij zegt dat mensen die zichzelf niet willen laten vergiftigen dus “naastenhaters” zijn, is een schreeuw om hulp. Haar specifieke zelfhaat uit zich in algemene mensenhaat, en omdat mevrouw niet weet wat vaccine en virus is, roept zij zonder het te weten iedereen op om jezelf te laten vergiftigen met alle gevolgen van dien. Ze denkt dat haar (en andermans) dood een altruistische aktie is, terwijl het natuurlijk volkomen dwaas is om jezelf door adviezen van schoolmeesters, geschiedenisleraren, misantropen, technocraten, psychopaten, sociopaten en satanisten naar de andere wereld te laten helpen.

Uit naastenliefde geef ik graag all mijn gifspuiten weg aan mensen die het nodig hebben (om te leren zelf te denken), om te beginnen aan Asha ten Broeke, en om het dan helemaal te begrijpen hoe genocide in elkaar steekt, hopen we van harte dat mevrouw in een volgend leven reincarneert als varkentje wat weer geruimd gaat worden, knor, knor.

Wie nu de gifspuit nog promoot, toedient of opdringt is een crimineel! Dat maakt van de Telegraaf een criminele organisatie.

Ik ga alles op alles zetten om in januari 7,8 en 9 naar jou toe te komen. O.V. van N.S. daar stap ik sinds de transporten naar Auschwitz en andere verplichte ongezonde zaken waar ze nog steeds maar al te graag hun medewerking aan verlenen, niet meer in. Dus een huurauto of zoiets, of gewoon een mede-enthousiasteling met een voiture. Neem aan dat we eigen slaapzakken enzo meenemen? Ik laat het je sowieso een week van tevoren weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *