Categorieën
Geen categorie

10 december 2021, vorig jaar waren er 3450 doden te betreuren in week 48 lieverds.

Dat was voordat de “wetenschap” kwam met het voor 95% effectieve koeiengif wat ze een vaccin noemen. Nou effectief is het zeker! Je moet je alleen afvragen welke kant op.

Vannacht kwam het cbs met de cijfers van week 48 in 2021, 4306 doden zijn er te betreuren en de stijging is te zien in alle leeftijdsgroepen. 4306! Ik ben zo vrij geweest ff te kijken bij andere jaren, das makkelijk bij het cbs, 4306 is ongelooflijk veel! Das niet normaal veel! Das ten opzichte van 2017 of 18 50% meer! 50%! In alle leeftijdsgroepen! Met een voor 95% effectief medicijn? Welke zot laat zijn kind nu nog met deze rotzooi inspuiten?

Kinderen, sporters, jonge gezonde mannen vallen bij bosjes om. We lezen nu zelfs dat kou hartfalen kan veroorzaken? Kou kan hartfalen veroorzaken, sinds wanneer? Dat nieuwe varianten het veroorzaken, welke varianten? Wanneer dringt het tot de botte hersenen van de massa door dat ze besodemieterd zijn. Dat ze gek gemaakt zijn door de “wetenschap” ter faveure van geld en macht. Ach het maakt niet uit, het is toch al te laat. Het probleem is dat je dat gif er niet zomaar meer uit krijgt.

Ik kan mij niet herinneren dat er vroeger jonge 14 jarige kinderen dood neervielen als ze op weg waren vanuit de kleedkamer richting het sportveld. Ik kan me wel een meisje herinneren die door de lucht vloog omdat ze gepakt werd door een vrachtwagen tijdens een schoolreisje. Ik denk dat ik toen ongeveer 14 jaar was. Het meisje heeft het overleeft maar ze lag maanden in het ziekenhuis. Die 14 jarige jongen had geen schijn van kans tegen het koeiengif. Een vrachtwagen is veel minder effectief dan wat de “wetenschap” voor ons heeft geproduceerd.

500 miljoen, das het ultieme doel. Zo’n 500 jaar geleden waren we op deze wereld met 500 miljoen mensen. “Wetenschappers” hebben berekend dat dat het effectiefste aantal is om de wereld te bevolken. Tis ook genoeg om een kleine elite te voorzien van alles wat ze nodig hebben om eeuwig te kunnen leven. Mits je, die 500 miljoen, onder controle houd door ze te verbinden met de Internet of Human Body’s. 5G komt dan goed van pas, Grafeenoxide in menselijke lichamen die daarop reageren nog meer. De “wetenschap” is al in staat robotjes zichzelf te laten voortplanten, geweldig toch als ze dat in ons lichaam doen! Wat je dan allemaal niet kan genezen of regelen in een mens.

Maar eerst moet je van een paar van die peasants af. Gelukkig werken ze er zelf aan mee. De oversterfte is in de hele wereld gigantisch. Natuurlijk werken de 100derden crisissen goed mee. Vooral het feit dat honger en armoede lekker is toegenomen geeft hoop dat het doel om rond 2030 alles op orde te hebben gehaald kan worden. Gelukkig ben ik maar een wappie, een conspiracy denker. En gelukkig ben ik ervan overtuigd dat het de natte droom is van een stelletje overgewaardeerde, narcistische, satanische, veel te rijke, krankzinnige, megalomane mafketels en dat het ze toch niet gaat lukken. Omdat wij iets bezitten waar ze bang voor zijn. Een echt goed Nederlands woord is er niet voor of het moet bewustzijn zijn. Maar consciousness is meer. Dat is verenigd zijn met het universum. Met elkaar, de wereld, de sterren, het gras en de bomen. Het is uitstijgen boven wat ons is voorgespiegeld wat we zijn. Moeilijk zin, weet niet offie wel klopt. Maar hij moet zo zijn. Net als ik hier moet zijn, wij hier allemaal moeten zijn. Wij zijn alles, wij zijn samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *