Categorieën
Geen categorie

9 december 2021, ik heb begrepen dat demonstrerend NL een pauze heeft ingelast kids.

Alleen defend NL gaat nog door, 12 december is er een demo op een onbekende locatie. Er gaat ook een app rond over het platleggen van de havens en wegen in ons k*tlandje door werkend NL op 10 december. In mijn herinnering zou dit 4 december al plaats hebben gevonden maar ik kan me vergissen. Ben benieuwd! 10 december is morgen. Zouden er nog genoeg dokwerkers zijn?

Er wordt in de wereld heel veel gedemonstreerd. Elk weekend stromen de straten in heel Europa vol met mensen die zich niet kunnen verenigen met de maatregelen die ze worden opgelegd. Na soms een potje matten met de gendarmeries, stapt men weer in de auto richting huis en haard. Ik ben er bij geweest, die demo’s voelen goed. Je voelt je verbonden met zoveel “gelijkgestemden”, strijders, mede-wappies. Het voelt zo goed op dat moment, tot je de volgende dag wakker wordt en weer mee gaat draaien in het systeem. Er is niets veranderd. Gevaxxt Nederland weet niet eens dat er een demo was.

Vanaf dag 1 ging het ze niet om de volksgezondheid maar om onze vrijheid. De QR maatschappij is een feit. Als het aan ursula ligt gaat er verplicht gevaxxt worden in heel Europa, en dat zal er ook doorgedrukt worden. Er is geen vrije keuze meer.

Nu we dat weten en zien dat ruim 60% van de Nederlanders het wel best vinden moet je je afvragen wat je eraan zou kunnen doen. Het grote probleem is dat ik merk dat er veel verschil zit in hoe je er mee om kan gaan. De meest populaire is eruit pikken wat jou het beste uitkomt en verder je kop in het zand steken. Schelden op billy maar elke dag gebruik maken van zijn software. Boos zijn op de multinationals maar appie voor laten rijden met de meest onbenullige producten van diezelfde multinationals.

Maar er zijn ook veel mensen die het echt anders willen. Maar hoe gaan we dat doen? Kan het wel in ons k*tlandje? Daar zou ik het zo graag over hebben met jullie! Wat hebben we nodig om het anders te gaan doen? Is dat wel slim? 7,8 en 9 januari, ontspannen, verbinden en een beetje nadenken.

Brussel
Tblisi, Georgië
Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *