Categorieën
Geen categorie

8 december 2021, de Oppepprik, steeds als je denkt dat ze niet dieper kunnen zinken doen ze er nog een schepje bovenop kids.

Vanaf 1 februari 2022 “Vrij reizen” in Europa mits je de oppepprik tot je hebt genomen. “Vrij reizen”, sinds wanneer moet je iets doen om vrij te zijn?

We begonnen deze hoax met 2 weken bloeden om “vrij” te zijn, we hebben langere lockdowns geprobeerd, mondvodden, 1.5 meter afstand en natuurlijk de eerste twee prikken om “vrij” te zijn. Mensen zijn gecriminaliseerd om “vrij” te mogen zijn, kinderen krijgen de schuld van het niet “vrij” zijn, we worden opgesloten om “vrij” te zijn en het gros van de goegemeente trapt erin. Fuck die mensen lieverds, ze zijn te dom, ze zijn onze tranen niet waard.

We zullen het echt zelf moeten doen! We krijgen onze vrijheid niet meer terug van de tirannen die dit beleid bepalen. Terloops melde hugoootje in een krantenberichtje dat hij zo blij is met Hera, een nieuwe Europese gezondheidsdienst die op kan treden bij grensoverschrijdende bedreigingen van de volksgezondheid, WOOWWW. Naast Hera hebben we Eurogenfor, das de Europese politiemacht, die ook ingezet kan worden, in de verschillende Europese landen, bij bedreigingen. En dan natuurlijk Pesco het Europese leger. Wat denken jullie? Gaan deze, in stilte opgerichte, Europese instanties zorgen voor vrijheid? Zullen zij gaan zorgen dat wij als burgers “vrij” kunnen rondreizen? Of moeten we gaan voldoen aan allerlei regeltjes om een beetje vrijheid terug te krijgen?

Dat laatste natuurlijk. Als het aan hun ligt. Wij zullen moeten bouwen aan onze eigen vrijheid! Niet bang zijn, niet meedoen en ons verbinden. 7, 8 en 9 januari gaan we dat doen. We gaan plannen maken, dromen, verbinden, mediteren, Rhe-setten, vrij zijn en liefde geven. Met elkaar, gewoon omdat het moet. Kom je ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *