Categorieën
Geen categorie

7 december 2021, tis weer even stil, geen regen, geen wind, er zijn zelfs sterren te zien lieverds!

Daar heb ik zonet van genoten. Een iets later stukkie vanwege de stilte.

Tijdens mijn zwerftochten door ons k*tlandje ben ik weinig stilte tegengekomen. Ons landje kent bijna geen rust, geen ledigheid of verlaten plekkies. Overal waar ik stond hoorde ik een snelweg razen, een trein denderen of een vliegtuig gieren. Herrie, continue, nergens niets.

En dat niets is zo belangrijk. Niets horen, niets zien, niets bezitten, niets willen, niets wensen alleen maar zijn tussen de stilte en de sterren, wat een ervaring is dat! Van jongs af aan wordt ons verteld dat we iets moeten zijn, iets moeten worden terwijl het antwoord in het niets ligt. Ik heb het al zo vaak opgeschreven, alles is een leugen.

Laten we daar naar op zoek gaan 7, 8 en 9 januari, naar het vinden van het niets in ons zijn. In het niets vinden we vertrouwen in waar we vandaan komen, waar we zijn geweest en waar we samen naar toegaan. In het niets maakt het niet uit wie of wat je bent. Dus laat dat weekend alles achter, wees niets meer dan jezelf, dan gaan we genieten van de stilte….

Stuur me een mailtje, koertk@yahoo.com of een telegram of signal berichtje op 0625060190 als je erover denkt te komen! Gesellig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *