Categorieën
Geen categorie

6 december 2021, Rhe-setten ipv resetten kids!

Ik ga er vaak op terugkomen in de aankomende stukkies. Rhe-setten is Jezelen zonder ezels maar dan met hulp. Waar ik tijdens mijn tocht met Elanor en Frodo vooral gehinderd werd door allerlei blokkades waar ik alleen voorstond helpt Rhe-set je deze blokkades op te ruimen. Ze in de ogen aan te kijken en er niet bang voor te zijn. Maar nergens geforceerd of met geweld, alles in overeenstemming met je omgeving, je lichaam en je geest. Man wat mooi. Dat zouden meer mensen moeten doen!

En dat kan dus ook🤠. Nu al! Rhe-set wordt gegeven door Rhea en je kan haar lessen op donatie-basis volgen via internet. Probeer eens een les, het maakt niet uit of je fit bent of uitgezakt. Hoe meer mensen gaan Rhe-setten hoe beter de wereld eruit gaat zien dus laat ook je buurman en je oma meedoen! Je meester of de politieman, allemaal aan het Rhe-setten via https://www.rhe-set.nl/.

Over Jezelen gesproken, gisteren ben ik op pad geweest met Elanor en Frodo. Wat is dat toch een feest. Frodo wordt groot, maar tis een lieverd als ie niet eet. Hij was erg enthousiast tijdens de wandeling, ipv dat ik moest trekken trok hij mij. Laat het snel weer voorjaar worden, of iig droog. Er liggen ons allemaal nog zoveel avonturen te wachten! Beginnende met 7,8 en 9 januari. We gaan natuurlijk ook met Elanor en Frodo wandelen! Laat weten of je komt, gesellig!

5 reacties op “6 december 2021, Rhe-setten ipv resetten kids!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *