Categorieën
Geen categorie

5 december 2021, schrijf in je agenda kids, 7, 8 en 9 januari voor het meest dope, leipe weekend van het jaar.

Natuurlijk allemaal volgens de regeltjes, zo gaan we bekende spelletjes doen zoals “zakdoekje voor je neus hangen’ het in de 2de kamer veel gespeelde “stoelendansen” en natuurlijk niet vergeten scrabbelen maar wel aangepast. Je mag alleen woorden gebruiken die te maken hebben met Corona. Nu hebben hugoootje en markie gezorgd voor een volledig nieuw woordenboek als het gaat om deze hoax dus dat moet lukken!

Wat dachten jullie van weegmoment? Daar had je 2 jaar geleden nog nooit van gehoord. Of quarantainekampen! Die met 3x woordwaarde en je hebt gewonnen. Of mondkapjesplicht, priklocatie, teststraten, vaccinatieplicht, boosterprikken of positief. Die laatste vind ik zo leuk omdat ze van iets positiefs iets negatiefs hebben gemaakt. Hebben jullie het gelezen? bea is positief uit Curaçao gekomen, top zou je zeggen in een normale samenleving. Alles is omgedraaid, alles is een leugen.

7,8 en 9 januari gaan we de leugen doorprikken. Door samen te zijn, door te verbinden, elkaar lief te hebben, niet bang te zijn. Door elkaar warmte, kracht, steun en moed in te spreken, door te delen en door heel veel lol te maken! Plezier, feest, lachen, lol, pret, genieten, schik hebben, vrolijk zijn, gein hebben, jolijt! Wat een geweldige woorden, niet? We gaan ze weer terug halen we gaan ze weer uitvoeren!

2 jaar lang zijn ze al bezig deze woorden uit ons vocabulaire te verbannen maar dat gaat ze niet lukken. Dat laten we niet toe. Het heeft lang genoeg geduurd. We gaan onszelf Rhe-setten, een heel weekend lang. 2022 gaat een prachtig jaar worden en we gaan ge-Rhe-set van start. Opgeladen met hernieuwde energie, gevuld met verse dromen, vol met zuivere gedachten, gezonde voeding, verschoond van angst.

Laat een berichtje achter, stuur een mailtje, bel me of postduif! Er is plek voor rond de 40 man. Hebben jullie er ook zo’n zin an?

https://www.rhe-set.nl

4 reacties op “5 december 2021, schrijf in je agenda kids, 7, 8 en 9 januari voor het meest dope, leipe weekend van het jaar.”

Klinkt goed! Ik ga zo modderklunen om mee te beginnen en een goed gesprek voeren met Frodo en Elanor. Heel helend en lekker in de buitenlucht. Ik zoek nog medewandelaars die zich durven verbinden met ezels. Lekker j-ezel-f vinden. Het ouderwetse jezelen. Misschien van het voorjaar yoga tussen de ezels? Ik ga proberen er in januari bij te zijn.

Even voor de zekerheid Koert, mij heb je toch al genoteerd ?
Ik doe graag mee aan dat speelse weekend 😉

Arina Stapper

________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *