Categorieën
Geen categorie

4 december 2021, waarom schrijf ik zo excessief deze stukkies lieverds.

Dat gaat al een tijdje door me heen. Ik begon ermee omdat ik jullie, mijn kids, niet meer dagelijks zou zien. Eigenlijk was dat de hoofdreden. Ik dacht, als ik een stukkie schrijf, elke dag, dan weten ze iig dat ik nog leef. En dan kan ik ze via deze stukkies vertellen wat er aan de hand is. Niet dat het moeilijk was om dat te beseffen, vanaf dag 1 wist ik dat het niet om 2 weken Flatten the Curve zou gaan. Dat er angst gebruikt zou gaan worden om een duivelse agenda door te drukken.

In het begin hoopte ik nog dat ik mensen kon waarschuwen. Ging ik ervan uit dat ieder mens met de juiste informatie wel in zou zien dat er meer aan de hand is dan een zogenaamd virusje wat rondwaart. Al gauw had ik door dat dat geen enkele zin had, de meeste mensen willen niet gewaarschuwd worden. Ze zijn bereid hun kop in het zand te steken om te houden wat ze denken te hebben.

Al snel viel ik onder de wappie clan, nu bijna 2 jaar later een geuzennaam. Terwijl alles wat voorspeld is uitkomt loopt de meerderheid nog steeds achter het geboden narratief aan. 2 weken flatten the curve is, nu al, verworden tot 2 jaar tirannie van megalomane, bange, alles weglachende, duivelse, kindermoordenaars. Want dat is waar we zijn beland, het ging ze vanaf dag 1 om de kinderen.

Gisteren is er door een rechter in de US verordonneerd dat een rapport van Pfizer niet over 55 jaar gepubliceerd moet worden maar per direct. Dit rapport wordt door MSM, zoals elk kritisch rapport, volledig genegeerd. Meer dan 1200 doden in de USA in de eerste 3 maanden dat ze hun koeiengif zijn gaan inspuiten. En nu zijn de kids aan de beurt. Totale waanzin.

Na de waarschuwfase kwam de boosheidfase, de teleurgesteldheidsfase. Man wat zat ik diep. De pijn die ik voelde bij het zien van een 6 jarig meisje in een supermarkt met een mondvod voor. Ik zie haar nog lopen vorig jaar in Deventer. De woede die ik voelde als ik geweigerd werd in een winkel. Ze zijn vast terug te lezen in mijn stukkies. Je kan het ook de ‘hethadgeenenkelezinfase’ kunnen noemen. Helaas kom je daar pas later achter.

Maar waarom schrijf ik dan zo excessief mijn stukkies? Omdat ik er zoveel verschrikkelijk mooie mensen door ontmoet! Omdat ik er, door mijn stukkies, achterkom dat ik niet alleen ben. Dat ik niet bang hoef te zijn, dat ik nog meer moet uitkomen voor wie ik ben en waarom ik hier ben. Waarom jullie hier zijn! Waarom wij elkaar ontmoeten! Samen gaan komen, samen gaan huilen, lachen, zingen, dansen en liefhebben. En dat ik het daar meer over moet gaan hebben. Gelukkig is er morgen weer een nieuw stukkie! Ik kan niet wachten…

6 reacties op “4 december 2021, waarom schrijf ik zo excessief deze stukkies lieverds.”

En ik zal in elk geval jouw stukjes excessief blijven lezen. Kijk er iedere ochtend weer naar uit!

Ik zie dat je een inmiddels het koeiengif noemt voor wat het is. Nu nog door laten dringen dat een virus NIET rond kan waren, omdat virus een potent sapje is wat ontstaat als bladeren op de grond zijn gevallen en worden verteerd door bacteriën, enzymen en schimmels. Het vallen van bladeren heet apoptose en gebeurt onder invloed van de sterren (influenza). Griep (flu, of influenza) IS GEEN virus, maar een seizoengebonden vallen van bladeren (in ons geval, afsterven van onze eigen cellen, meer dan de dagelijkse hoeveelheid). Koeiengif wordt altijd in een laboratorium gemaakt (een emmer met bladeren laten “rotten” en dan het potente sapje, virus, in een spuit trekken en daar bomen mee inspuiten om te voorkomen dat ze ooit nog hun bladeren verliezen, jawel zo ziek is de geest van de wetenschap, terwijl de boom natuurlijk niet ziek is als het zijn bladeren gaat verliezen). De boom is ook niet ziek als de bladeren aan de boom onder invloed van de sterren (influenza) alvast hun kleur verliezen, gaatjes krijgen en hier en daar al schimmelen (de befaamde spikes). Apoptose is een proces van A tot Z, zodra het begint kun je het NIET stoppen. De bladeren dat zijn onze cellen, de boom is ons lichaam. Het potente sapje (virus, afval van dode cellen) in ons lichaam wordt in een normaal geval door ons lichaam uitgescheiden, of hergebruikt! Uitscheiden van dode cel resten gaat via, adem, snot, slijm(vliezen), zweet, urine, en ontlasting. Als het herfstseizoen de bladeren van de bomen laat vallen, dus de influenza (invloed van de sterren) een nieuwe periode laat aanbreken, zal de boom er dus ziek en belabberd uitzien, en dat is bij de mens niet anders. Bladeren kunnen het gehele jaar door in een ‘vervuilde’ omgeving hebben gestaan, dit kun je merken als het afval van de bladeren door bacteriën wordt omgezet, dan komt het opgeslagen gif vrij. Onze cellen slaan ook gif op, het zit in ons voedsel, het zijn de medicijnen en koeiengifspuiten, het zit in de lucht, het is de stress, of het is elektro magnetische vervuiling (straling). Dus als de periode aanbreekt, breken onze cellen af en laten ze soms giftige stoffen los die ons lichaam niet snel genoeg kan kwijtraken, er ontstaat dan een vicieuze cirkel waarbij gif wat vrijkomt in het lichaam, andere cellen aanzet tot NECROSE (de onnatuurlijke apoptose), voor je het weet zit het gif in je bloed en tast het het zenuwstelsel aan, met alle gevolgen van dien.

Ik weet dat de moordenaars dit weten: Alle maatregelen zijn bedoeld om de auto-toxificatie (adem blokkeren met monddoek), stress en gif-levels in ons lichaam te verhogen. Opsluiten, gifspuiten, herhalingsgifspuiten, bang maken, 5G en 6G netwerken zonder enig onderzoek massaal implementeren, vrees aanjagen, sociale druk (afstand nemen van elkaar), psychologische druk, maatschappelijke druk, economische druk, biologische druk verhogen op basis van “kaboutertjes die zouden rondvliegen met microscopisch kleine geweertjes en mensen die te dicht bij elkaar staan, zijn, of knuffelen, beschieten met microscopisch kleine kogeltjes”. Ik zou zeggen zolang ze alleen plaatje van kabouters tonen en geen echte kabouters kunnen laten zien, dan bestaan ze voor mij niet. En dan nog, als kabouters bestaan, zijn ze niet zo gemeen als Mark en Hugo beweren. We hadden dan namelijk 2000 jaren geleden ook al last van ze gehad en niet pas nadat Bill Gates het kabouterboek als verplichte kost heeft opgedrongen. Alle bullshit draait dus om wel of niet geloven in kabouters. Uw angst voor kabouters, en er in blijven geloven, kan u duur komen te staan, want Mark en Hugo dienen maar 1 meester en dat is Satan (en daar is geen woord van gelogen!).

Koert, over het weekend na nieuwjaar; als ik een liefhebber vind die ook een weekend bij jou wil logeren en een auto heeft dan laat ik je dat gelijk weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *