Categorieën
Geen categorie

3 december 2021, en BOEM kids!

Een overscore van 53% in Limburg! Ruimschoots winnaar in de, “ik ben kapotgespoten maar mag niet zeggen waarom” competitie voor provincies. Tis een beetje vervelend, ik hoop niet dat het aan mij ligt, maar Friesland is als laatste geëindigd met een overscore van 16%. Nog steeds substantieel, vind ik, maar het haalt het natuurlijk niet bij de 53% van Limburg.

Ruim 50% meer dooien dan normaal in Limburg, 30% in het algemeen. Het CBS weet niet waarom. Dat weten ze pas over een aantal maanden. Nu gaat het aantal doden al weken omhoog, in alle leeftijdscategorieën, maar vooral onder de ouderen. Volgespoten ouderen. Mmm dat klinkt wat ranzig, geïnjecteerde ouderen dan maar. Nu is het probleem dat het rivm melde dat er vorige week 280 coronadoden te betreuren waren. Daar valt die overscore, van 3500 dooien, niet mee te rijmen. Het zinnetje, “dat het er waarschijnlijk meer zijn”, komt wat dunnetjes over, vind ik.

Ik herhaal het nog even, voor de meeste van jullie volledig overbodig maar toch. Nog geen jaar geleden lazen we in de rioolblaadjes dat de vaccins voor 95% effectief waren, what the fuck? Hoe dan? Dit is toch niet te bevatten?

hugootje gooit er de aankomende tijd wat extra boosters in. En ik las dat er ook een vaccin is voor gordelroos, misschien hebben jullie het gemist? Netelroos, schurft en gordelroos zijn aan een opmars bezig. Voor de laatste is er gelukkig een vaccin. Een vaccin, een vacca, een koepokkenvirus….

En toch zijn er volwassen mensen die vrijwillig hun minderjarige kinderen in laten spuiten met deze troep. Omdat ze op vakantie willen, of maar de mac. Daar lig ik wakker van. Wat voor een generaties gaan er na mij komen? Wat voor wezens creëren wij met al die ingespoten koepokkenvirussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *