Categorieën
Geen categorie

2 december 2021, wat denken jullie ervan kids?

Zullen we iets leuks gaan doen? Een spetterende nieuwjaarsborrel! 1 waar we elkaar leren kennen, verhalen delen, muziek maken, gedichten voorlezen, samen dansen, naar dansen kijken, yoga’n, spelletjes, uitrusten, lekker eten en verbinden! Een heel weekend lang zorgeloos samenzijn omdat we dat zo nodig hebben, omdat dat ons heelt, omdat verbinding energie geeft, zodat we 2022 in liefde starten…

Laat ik eerlijk zijn, ik heb het zelf heel hard nodig. Gewoon een paar dagen normaal doen en genieten van elkaar. Het lijkt me dan ook noodzakelijk om tijdens het weekend verschillende activiteiten te organiseren die niets met wat er om ons heen gebeurt te maken hebben. Daar heb ik al wat ideeën over maar laten we eerst kijken of er genoeg stukkieslezers willen komen om zo’n weekend te organiseren.

Het weekend van 7,8 en 9 januari, wat denken jullie ervan? Zou dat een mogelijkheid zijn? Ik heb een plek waar we terecht kunnen. Waar rond de 50 mensen kunnen eten, slapen en zijn. Waar ruimte is om te dansen, te luisteren en te delen. Waar we onszelf kunnen zijn. Zou dat jullie lukken? Het zou mij zo ongelooflijk blij maken jullie te zien.

Helaas kan ik dit als dakloze niet alleen financieren, er zullen kosten aan verbonden zijn. Hoeveel weet ik niet precies maar laten we zorgen dat we daar samen uitkomen. Wie wil er niet spetterend 2022 in? Of je nu geld hebt of niet, iedereen die mijn stukkies leest moet erbij kunnen zijn. Eerst maar eens jullie reacties peilen! Is het een leuk idee? Laat me weten of je kan komen en met hoeveel. 7,8 en 9 januari, een heel weekend in het teken van al het goede wat het leven ons brengt, ik kan niet wachten…

5 reacties op “2 december 2021, wat denken jullie ervan kids?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *