Categorieën
Geen categorie

28 november 2021, het duizelt me lieverds.

Lees deze tekst even, gisteren uitgesproken door 1 van de machtigste mannen in de wereld: “We don’t yet exactly know how effective our vaccines will be against Omicron. But we have good reasons for believing they will provide at least some measure of protection. And if you’re boosted, your response is likely to be stronger. So it’s more vital than ever that people get their jabs and we get those boosters into arms as fast as possible. So, from today, we’re going to boost the booster campaign. We’re already planning to do 6 million jabs in England alone over the next three weeks, and now we’re looking to go further.” – Boris Johnson

Nu kook ik graag voor mensen, wat als ik zou zeggen: “ik weet niet zeker of mijn soep echt lekker is in deze tijd van het jaar. Maar ik ben er vrij zeker van dat er waarschijnlijk wel mensen zijn die hem lekker vinden.” Zouden jullie mijn soep komen eten? Nou ik zou het niet doen. Maar als ik erbij zeg dat je, als je hem niet opeet, niet meer mag PlayStationen? Eet je de soep dan op? Het is te kinderachtig voor woorden maar dat is wat er gebeurt. Wat een sukkels lopen er toch rond op deze wereld.

Vrijheid krijg je niet terug door iets verplicht te doen. Als je iets moet doen om je vrijheid te verkrijgen dan ben je niet vrij. Wat je terugkrijgt is een voorrecht, een beloning, een stukje worst, een aai over je bol.

Gisteren stond er een grote reverse smoker (een hele grote BBQ) hier bij het winkelcentrum. Reclame voor de slager. Een baardige man in houthakkers shirt stond erachter. Als oud-BBQ’r kon ik het niet laten ff te gaan kijken wat de beste man serveerde van deze smoker. Ik kreeg een stukkie half gare, vette, niet gebakken taaie worst. Vooral het feit dat hij niet gaar was leek mij meer dan voldoende reden deze varkensworst uit te spugen en weg te gooien. Het vreemde was dat ik de enige was die dat deed. Het was er best druk, er werd niet veel gezegd, maar de mensen aten wel hun bordje leeg. Ondertussen elkaar aankijkend. Het stukkie worst was gratis, de baardige man een grote aardige Fries en de smoker zag er, zo naast die slagerij, indrukwekkend uit. Het hele plaatje klopte en het was nog gratis ook. Dan werken de hersenen bij de meeste mensen niet meer.

Maar nu de grote hamvraag! Ben ik naar die baardige man gelopen en heb ik hem voor zijn bek geslagen omdat hij me rauwe worst serveerde? Nee! Laat ze de corona krijgen dacht ik. Ik hoop dat ze morgen allemaal ziek in hun bed liggen. Lachend heb ik me omgedraaid en de boel de boel gelaten. Later een overheerlijk kip-pasteitje gemaakt en de belangrijkste opdracht uit mijn leven gekregen. Ik mag op Nanja passen.

Één reactie op “28 november 2021, het duizelt me lieverds.”

Zal ik samen met jou de tekst van Boris eens ontleden?

We don’t yet exactly know how effective our vaccines will be against Omicron. But we have good reasons for believing they will provide at least some measure of protection. And if you’re boosted, your response is likely to be stronger. So it’s more vital than ever that people get their jabs and we get those boosters into arms as fast as possible. So, from today, we’re going to boost the booster campaign. We’re already planning to do 6 million jabs in England alone over the next three weeks, and now we’re looking to go further.” – Boris Johnson

1) We weten nu nog niet precies hoe effectief onze vaccines zullen zijn tegen Omicron.
– Ze zullen het nooit weten en ook niet precies. Omicron is zoiets als “kabouters met pistolen”, (wat virus IS heb ik uitgebreid uitgelegd*), dus hoe effectief ONZE vaccines (koeiengif) tegen iets wat niet bestaat is, ligt aan wat je bedoeld met effectief. Bill Gates heeft meerdere malen verklaard dat met effectief wordt bedoeld, “het reduceren van de wereldbevolking met 15%!”. Boris nmoemt het ONZE vaccines, maar het is natuurlijk het GIF van de farmaceuten en dat moeten ze eigenlijk in hun eigen achterste duwen.

2) Maar we heb goede redenen OM TE GELOVEN dat ze op zijn minst voorzien in enige maat van protectie.
– Hier praat Boris over vaccines (koeiengif) in het algemeen en het is waar dat dat een GELOOF is dat vaccines iets van ziekte kunnen voorkomen of genezen (quod non!). Dat geloof heerts al 250 jaar en is meer dan debunked en bewezen een geloof in Satan en satanische rituelen te zijn. De maat, welke maat meten we dan mee (meters, liters, aantal neuzen,?), van bescherming is een oxymoron. Iets beschermd, of iets beschermd niet, zoals valhelm, of parachute, of veiligheidsgordel. Je kunt kunt zeggen; sinds fietsers valhelmen dragen zijn er 50 minder dodelijke fietsongevallen per jaar. Dan is de maat “aantal doden” te wijten aan “fietsongeval waarbij hoofdletsel de doodsoorzaak was”.

1 en 2 samen zijn een verborgen verplaatsen van “alles wat met vaccines te maken heeft” van WETEN naar GELOVEN, Boris legt het even uit hoe dat werkt, hij spelt het voor ons uit, “he is putting a spel on us all”.

3) En als je een Booster (aanjager of versterker) hebt gehad dan is JOUW reactie waarschijnlijk sterker.
– Ja, als je een versterker gebruikt dan is de reaktie op het oorspronkelijke GIF sterker. Maar het is niet jouw reactie, het is de reaktie van JOUW LICHAAM, die schreeuwt om hulp, omdat jouw lichaam namelijk autonoom is en reageert zoals het moet reageren, puur zonder emotie, zonder enig verstand van zaken. Als het gif is, dan is het gif en zal jouw lichaam JOU dat kwalijk nemen en waarschuwen. DOE DAT NOOIT MEER. luister je niet naar JOUW lichaam, maar naar dwazen, zoals Boris, Rutte en Fauci, zal JIJ uiteindelijk het bewijs vormen van hun snode plannen.

4) Dus HET is vitaler dan ooit (waarom van levensbelang gebruiken?) dat mensen hun GIF- INJECTIES krijgen en dat we die versterkers/aanjaag gifstoffen in de armen van mensen duwen, zo snel als mogelijk.
– Je kunt mensen ongeveer twee jaar a drie jaren lang belazeren, bedonderen en vermoorden voordat ze volledig doorhebben wat er werkelijk gaande is (de agenda is genocide, zo’n 1,5 miljard moeten verdwijnen). Boris zegt dus we moeten opschieten want mensen beginnen massaal wakker te worden.

5) Dus vandaag vandaag gaan we de gif-aanjaag campagne (ander woord voor soldaten het veld op sturen) aanjagen.
– Vanaf dag 1 waren ze de boel al aan het aanjagen, tot op het hysterische en belachelijke toe. Hier spreekt Boris ook niet tot het volk, maar tot de soldaten in het veld. Kom op mensen trap die injecties die armen van mensen in en maak een beetje haast.

6) We hebben al plannen gemaakt om 6 miljoen gifinjecties TE DOEN/GEVEN alleen al in Engeland gedurende de komende weken. EN NU zijn we aan het bekijken of we nog verder kunnen aanjagen.
– Wie is we? En waarom praat Johnson ineens over Engeland alleen al is van plan nog eens 6 miljoen gif-injecties uit te delen? Met wie maakt hij deze plannetjes, wie nog meer doet er mee met zijn aanjaagcampagne?
Ze hadden dus plannen voor NU gemaakt, die 6 miljoen, gif-aanjagers (dat moet je aannemen), aanjagen, maar tegelijkertijd, kijken ze nog verder, kunnen ze het nog gekker maken…. over de top dus. Alsof je een ras/racepaard vol hebt gespoten met gif, het beest rent geen enkele race meer uit, maar dan komt Boris het beest nog eens volduwen met aanjaag-gif, omdat het oorspronkelijk gif kennelijk nog niet giftig genoeg was. U begrijpt het racepaard zal nooit meer een race rennen en uiteindelijk bezwijken aan de overdosis GIFSTOFFEN die hem zijn ingespoten. En dan kan BORIS zeggen; “ik zei toch dat we niet precies wisten hoe effectief ze waren”, (maar wat het effect is en was weten ze echt wel…dodelijk en ziekmakend).

Kern van de zaak: Boris kun je zien als een volkomen schuimbekkende dwaas, die zijn GELOOF wil opdringen in hoog tempo. Hij zegt nergens over wat hij het nu precies heeft, weet hij bijvoorbeeld de betekenis van de woorden vaccine en virus? Weet hij wat er in boosters zit en hoe kan het dat ineens op alles een antwoord lijkt te zijn? De in hoog tempo ontwikkelde “gifspuiten” zijn kennelijk omni-helend, want alle varianten die er zogenaamd zijn en nog uit de duim worden gezogen kunnen gewoon geboosterd worden, of toch niet? Nee eigenlijk niet want ze weten NIETS, ze GELOVEN van alles en dringen hun geloof op, “o heilige gifspuit redt ons van het kwaad dat wij zelf veroorzaken”.

Nog heel even en dan moet je wekelijks urine monsters en DNA afgeven aan de overheid, zodat ze je veilig opgeborgen kunnen houden in jouw eigen leefruimte.

Ik vind het trouwens verdacht als slagers worst staan uit te delen, dat is nog een dingetje waar wij het ooit over zullen hebben, want wij zijn niet geboren om vlees te eten, zo worden we geprogrammeerd (opgevoed), vlees is niet lekker. Iemand die net als aaseters stukken uit dode lichamen weet te scheuren en plukken en daar van kan leven mag zich vlees (aas) eter noemen. Maar laten we die bewustwording even aan de toekomst over, we hebben geen haast om mensen ook hiervan bewust te maken. Belangrijker is bewust worden van de betekenis van woorden als virus, vaccine, apoptose en influenza en dus bewust worden van de globale LEUGEN die over ons wordt heengestort, en daarna de vraag waarom dan, feilloos kunnen beantwoorden en BEWIJZEN met de feiten.

*Wat virus is download PDF: https://mega.nz/file/KvAlWCyJ#IGc8HxokEPAW3pla6I05XaBueUEz4m3PDnHBy2pvVH4

Wederom met vriendelijke groet,

Arthur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *