Categorieën
Geen categorie

27 november 2021, jullie hebben het vast al gelezen, omicron heet de nieuwe variant kids.

Het goede nieuws is dat moderna verwacht over 2 á 3 maanden een vaccin gereed te hebben. Ik ben benieuwd waar pfizer mee komt. Die kunnen het vast binnen 1 maand. Nu de booster erin voor de al bijna vergeten deltavariant en dan kunnen ze in februari/maart door met de nieuwe booster. Testen doen we tegenwoordig op mensen. Dat ruimt lekker op. billy sprak ooit op een Tedtalk, in 2015, de wens uit dat vaccins zouden zorgen voor een reductie van de wereldbevolking met 15%! Nou dat gaat tie wel redden, makkelijk.

We worden voorbereid op inmenging van onze jongens (en meisjes tegenwoordig) in ons dagelijks leven. Vanwege tekorten aan zorgpersoneel en politieagenten gaan ze het leger inzetten om deze op te vangen. In Australië doen ze dat al langer. Aboriginals worden door “politie en leger” verdreven uit hun woonplaatsen en opgesloten in concentratiekampen. Ze worden verplicht gevaxxt, en niemand doet wat. Met blanken (zij het iets voorzichtiger) gaan ze bytheway net zo om indien ze niet gevaxxt zijn. Alles voor de volksgezondheid, er is geen weg terug.

Dat is wat jullie goed moeten begrijpen! ER IS GEEN WEG TERUG! Ik keek gisteren even naar blckbx.tv, naar hun commentaar op de BS voorstelling van markie en hugoootje. Het gaf mij een onbestemd slecht gevoel. In niets had ik idee dat daar mensen stonden die echt beseffen wat er zich werkelijk afspeelt. Ik keek naar een kopie van wat ik op MSM zie maar dan met andere teksten. De onderliggende boodschap was hetzelfde als wat hugoootje uitbraakt, de ander ziet het fout. Klap op de vuurpijl was een zomers geklede schreeuwlelijk die met ademen en koud douchen alle problemen op kan lossen. Wat een zenuwpees die man. Ik had af en toe het idee dat hij erin bleef.

1 lichtpuntje kwam voorbij in de hele show. Ben nooit echt een fan van de man geweest maar hier was hij geniaal. Hij was de enige die daar niet zichzelf stond te verkopen, mooi te zijn of in te spelen op duistere gevoelens. Want man man man wat hebben we daar toch veel last van. Iedereen is bezig zieltjes te winnen, volgers te verzamelen, zichzelf te verkopen. Doneer hier, stort geld daar zodat wij u onze waarheid kunnen opleggen. Zelfingenomenheid druipt ervan af.

Ik heb het hier al zo vaak over gehad, we hebben meer narren nodig. https://youtu.be/310hsnmbZ5w

9 reacties op “27 november 2021, jullie hebben het vast al gelezen, omicron heet de nieuwe variant kids.”

Delta is de 4-de letter dan het Griekse alphabet, D of d, en heeft de waarde 4.
Omicron is de 15-de letter van het Griekse alphabet, O of o, en heeft de waarde 70.

Als de volgende variant Mu heet, M of m, met de waarde 40, dan krijgen we Cov-ID 19 -> D.O.M.->114 (zoek in gematria verder).
En DOM is iedereen die nu nog niet weet dat virus een potent sapje is wat ontstaat als bladeren van de bomen zijn gevallen. Influenza is ‘invloed van de sterren’ die maakt dat bladeren vallen (apoptose = weg vallen).

Influenza is dus geen virus, de invloed van de sterren maakt dat bladeren periodiek vallen, bomen lijken ziek te zijn, de bladeren worden eerst bruin, krijgen dan gaatjes en vallen dan van de boom. Op de grond worden de bladeren ‘opgeruimd’ door bacterieen, schimmels, en enzymen, hierdoor ontstaat ‘een drapje, een potent sapje’, virus genaamd. Als bladeren tijdens hun ‘leven’ veel gif hebben opgenomen en opgeslagen, dan komt dit gif vrij tijdens het rottingsproces op de grond. Als apoptose eenmaal is begonnen KAN NIETS DIT TEGENHOUDEN. De bladeren zijn als onze eigen cellen. Periodiek sterven onze cellen af ( + zo’n 5 miljoen per dag normaal gesproken), voordat onze cellen ‘sterven’ gaan ze ‘schimmelen’, dat ziet er uit als SPIKEs. Virus is de inhoud van onze eigen cellen nadat de cellen zijn afgestorven. Apoptose is het natuurlijke proces. Necrose is het nagebootste proces in een Petri-schaal in een laboratorium, vandaar dat ALLE VACCINS in een laboratorium zijn gemaakt en gepatenteerd. Voordat er ergens een vreselijke ziekte uitbreekt, zijn er eerst GIFSPUITEN gegeven aan mens, dieren en ja zelfs planten. Zika was in 1947 al gepatenteerd door het Rockefeller Instituut, ze hebben pas in 2014 duizenden vrouwen in Brazilie ingespoten met hun gepatenteerde GIF en een jaar tot twee jaar later werden er ‘PLOTSELING’ massa’s babies geboren met ZIKA-virus hoofdjes. Zo werkt het al sinds de uitvinding van koeiengif in 1795! Eerst gif maken, dan spuiten, en dan de doden en gewonden tellen en de mug, geit, koe, kip, schaap, vleermuis, aap, of wat dan ook, de schuld geven van het ‘verspreiden’. LET OP: Virus verspreid zich niet, het is het afval van je eigen dode (vergiftigde) cellen wat door het systeem wordt opgeruimd (immuun systeem = enzymen, bacterieen, witte bloedcellen, en schimmels). Het immuun systeem heeft GEEN geheugen, DUS HET IDEE ACHTER VACCINEREN IS DUBBEL GESTOORD!

Ik heb veel van de alternatieve media geprobeerd te vertellen dat ze binnen een dag de criminelen die rondlopen met gifspuiten, of gifspuiten promoten, kunnen laten arresteren. Ook BLCKBX heb ik twee keer geschreven en de WAARHEID over virus toegestuurd. Niemand reageert, ze doen precies hetzelfde als de MSM, en zijn dus vooralsnog gecontroleerde oppositie (en medeplichtig voor het promoten van de leugens). Ze stellen ook steevast steeds de verkeerde vragen, en lopen als hijgende hondjes achter de leugens aan, om deze dan urenlang te bespreken, in plaats dat ze 1 keer gewoon de waarheid verkondigen.

Ja Koert, deze link bevat de waarheid over virus, vaccin, apoptose en influenza, lees het en NIEMAND maakt jou de pis nog lauw. link: https://mega.nz/file/KvAlWCyJ#IGc8HxokEPAW3pla6I05XaBueUEz4m3PDnHBy2pvVH4

Vanaf nu a.u.b. alleen nog maar energie steken in het verkondigen van de waarheid, niet het debunken van de leugens, want dan sta je steeds met je eigen kluitje ergens in het riet en niemand die je ziet!

(Ik keur geweld af, maar sta gepaste verdediging toe, dat betekent dat als iemand jou of jouw familie wil vergiftigen met die koeiengif troep (wat NOG NOOIT ziekte heeft voorkomen of genezen!) dat je ze vriendelijk die gifspuit in hun eigen reet laat duwen, net zolang tot ze in deze Russische roulette de ECHTE gifspuit te pakken hebben, en niet de zoutoplossing (die Hugo al vijf keer liet zetten).

link 2: https://3d5d.space/article/5069/vaccins-meer-dan-koeiengif-is-waarheid-als-een-koe?channelName=5ebee906b562d
meer artikelen (ook engels): https://3d5d.space/cat/articles

Wederom vriendelijke groet,

Nikon

Dank Nikon, ik gebruik je teksten vaak. Weet je dat het moeilijk is om het tot je door te laten dringen wat je schrijft? Ondanks dat we weten dat alles om ons heen een leugen is betekenen jou inzichten dat we al eeuwen achter een spook aanlopen. Dat we onszelf al eeuwen vergiftigen. Das moeilijk voor te stellen. Gisteren tijdens blckbx zo’n sgp gemeenteraadslid wat staat te blaten over een zeer ernstig virus en die drol van een presentator staat erbij te knikken.

Koert je slaat de spijker op zijn kop. Niet alleen het lezen van een tekst is belangrijk. Er volgt ALTIJD weerstand, omdat ze ons niet leren HOE zelf tot ontdekkingen te komen, maar ons programmeren om te vertrouwen in wat de wetenschap (ooit) heeft ontdekt (of religie als dogma’s heeft vastgesteld). Het gaat veel verder dan dat; we zijn kuddedieren, we lopen liever met zijn allen het ravijn in dan alleen je van de kudde af te scheiden. De enkelingen die zich van de kudde hebben afgescheiden hebben meestal gelijk, maar worden volkomen belachelijk gemaakt, bestreden, uitgelachen en genegeerd. Mocht je als enkeling dan nog blijven volharden in – de waarheid – dan zal de kudde inmiddels grotendeels het bewijs aan den lijve hebben ondervonden. Het is zaak, ook voor mij, om mij niet te veel te bekommeren om mijzelf of whatever ego er nog in mij rest, ik ben slechts een boodschapper en ik durf te zeggen mijn boodschappen komen direct van de bron (de bron is de universele eenheid en waarheid van waaruit alle dualiteit en tegenstellingen ontspruiten). Na dualiteit komt complexiteit en daar houdt de wetenschap zich mee bezig. Wetenschap, sorry, is de laatste die universele waaheid zal verkondigen en alle theorieen zijn altijd te weerleggen, door nieuwe ontdekkingen, die eigenlijk NOOIT nieuw zijn, maar steeds (oude, lang vergeten) universele wetten en wetmatigheden boven tafel brengen.

In de tekst zit een test, ‘zijn de vier kwartjes gevallen’, beatwoord de vragen. Lukt het je niet de vragen op een juiste manier te beantwoorden dan ben je nog steeds geprogrammeerd en zul je de volgende dag opnieuw kunnen proberen de waarheid tot je door te laten dringen. Ga ervan uit dat ‘De Schepper’ volkomen transparant is en geen complexiteit schept, maar leven in al zijn facetten en eenvoud, in evenwicht met al dat is op aarde en daarbuiten in het heelal. Alles is van- en alles keert terug naar de schepper, wij zijn mede-scheppers, onze ziel is gelijk aan de bron en dus 1. Wie zijn ziel verloochend, verkoopt of verliest, zal altijd op zoek gaan naar MACHT om het gemis aan Liefde te proberen compenseren.

Vaccine = koeiengif, sinds 1796, Edward Jenner
(Huidige vaccinaties zijn nog giftiger dan koeien-pus en genezen niets, voorkomen niets, en vergiftigen altijd als het geen zoutoplossing (placebo) is)
Virus = afval van gevallen bladeren van bomen, verwerkt door bacterieen, schimmels, enzymen tot een potente sap, virus. In geval van cellen is virus het afval van onze eigen dode cellen, opgeruimd door bacterieen, schimmels, enzymen en witte bloedcellen.
Apoptose = Vallen van bladeren onder invloed van de sterren, periodiek vallen van bladeren (cellen).
Influenza = Invloed van sterren, DUS GEEN VIRUS, GRIEPVIRUS of, FLU-VIRUS, virus is GEVOLG van apoptose.

Je kunt bomen vergiftigen en de bladeren laten vallen – in de zomer – dat heet NECROSE, het lijkt op APOPTOSE met een verschil dat na Necrose de boom in zijn geheel zal sterven en waarschijnlijk geen nieuwe bladeren meer maakt. DIT IS WAT ZE DOEN IN EEN LABORATORIUM, ze maken gif van cellen, en dat GIF spuiten ze bij mensen, dieren en planten in. Bijna alle ziektes op de planeet worden door medicijnen (gif) en vaccins (koeiengif) veroorzaakt. Medicijnen en vaccins GENEZEN NIETS, zijn altijd giftig en zijn gericht op het gevolg wegnemen (de symptomen).

Nog een laatste opmerking, lieve mensen, zeg nooit dat ze hebben gelogen, ze zeggen namelijk; “farmaceut maakt medicijnen en vaccins, ze zijn effectief. U snapt alleen niet dat ze zeggen; “De maker van GIF en GIFDRANKEN maakt GIF en KOEIENGIF, ze zijn effectief als je bedoeld depopulatie”. Wie niet goed oplet wordt dag na dag steeds dieper de wereld, zoals Satan die graag ziet, ingetrokken. Elke dag een stapje dichter naar het duister.

Deze spreuken wil ik toevoegen aan het arsenaal: “Als het door mensen is bedacht, wantrouw het dan met heel je ziel”, of “Als een handjevol profiteert, gaat een landjevol de prijs betalen”.

Nikon

Tot het tegendeel bewezen is behoort Flavio van BLCKBX tot de gecontroleerde oppositie. Net als Sven, Karel, Kees, en de Weltschmertz groep. Viruswaarheid heb ik ook twee keer gecontacteerd, ze waren de enigen die een ontvangstbevestiging hebben gestuurd met de boodschap: “In liefde voorzien wij mensen van informatie, die wordt verzwegen door de media en de politiek.”, en vervolgens werd het oorverdovend stil, een tweede e-mail hebben ze gewoon volkomen genegeerd. Ook burgerfront, Jeroen, niks nakkus nada reactie als je ze schrijft.

Kortom Koen, voorlopig zijn wij even de enigen. (Niet helemaal waar natuurlijk, ik ken inmiddels een twintigtal hele wakkere mensen, maar die zitten toch ook een beetje in de afwachtende houding en sommigen hebben ook moeite met de teksten en antwoorden steevast met … JA MAAR…).

Koen mijn inschatting is dat deze oorlog, in het slechtste geval, vijf jaren gaat duren. In elke oorlog is – de waarheid spreken – een daad van verzet. Er zijn vier groepen; schapen (rijp voor de slacht), wolven (slagers die uiteindelijk in de wolvenklem lopen) en wolven in schaapskleren (opportunisten die uiteindelijk ook niet meer nodig zijn), de laatste groep noem ik dan maar de wakkeren en dapperen, want wakkere schapen bestaan ook, maar laten zich uiteindelijk toch naar de slachtbank leiden en plegen geen verzet.

Hoe eerder je voor jezelf bepaalt tot welke groep je behoort, hoe makkelijker het wordt. Was je toch al klaar met het rad van wedergeboorte dan is dit de kans om je als experimenteel schaap naar de eeuwige jachtvelden te laten injecteren (3D gaat zich door ontwikkelen dus je komt hier nooit meer terug). Wil je de wolf spelen, ook prima, aan het einde wacht je alleen de uiteindelijk strijd om de macht en niet de wolven maar Satan zelf zal je aan stukken scheuren en er bij schaterlachen. De wolven in schaapskleren, zeg maar die mensen die nu profiteren van de ellende van anderen en zogenaamd (valse) hulp bieden bij jouw kans om eindelijk de overheid onder de knie te krijgen, daar is een speciale wachtruimte voor als ze eenmaal ook aan de beurt zijn gekomen, het purgatorium.

De laatste groep, wakker en dapper, kan fluitend naar het einde van de oorlog omdat hij/zij weet dat de ZIEL nooit zal vergaan en de illusie van 3D hem/haar de pis niet lauw kan maken. Geen wolf, geen schaap, geen opportunist kan hem/haar afhouden van het vergezicht, laat de rest maar raar en gek doen, dwaas of gevaarlijk, de ZIEL staat in regelrechte verbinding met de bron, of dwars door alle gekkigheid en narigheid heen zal de ziel alleen deze verbinding proberen te maken, herstellen, of handhaven. Er is geen einde slechts een transformatie en na de transformatie is alles precies zoals de Schepper het had bedacht, het stond al vast voordat het losging.

Ow en dat woord ‘informatie’ betekent natuurlijk ‘alle neuzen dezelfde kant uit, in formatie, in een bepaalde vorm’. Dat maakt het antwoord van viruswaarheid een leugen, wan je kunt wel Liefde geven, of informatie voorstaan, maar in Liefde informatie geven is zelfs De Schepper nog niet gelukt. Sterker, Liefde is de formatie. En hoe kun je datgene wat wordt verzwegen gebruiken om mensen te voorzien, want iets wat wordt verzwegen is in feite niets. Om die reden is het woord “waarheid” zo belangrijk. Je kunt namelijk wel de (of jouw) waarheid spreken en geven en dat is ALTIJD vol LIEFDE, ook omdat leugens dat niet zijn. De waarheid is soms hard, Liefde kan vreselijk pijn doen, en dat heet groei(pijn).

O.k. tot zover kun je nog een beetje van deze zaterdag genieten.

Nikon

Reactie bij de foto: De waarheid is traag en komt na de leugen. De leugen is snel en wordt haastig opgedrongen met onredelijkheid, onrecht, manipulatie, propaganda, machtsvertoon en geweld. Waarheid: Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan bestrijden ze je en dan win je (Mahatma Ghandi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *