Categorieën
Geen categorie

26 november 2021, De SP wil van hugoootje weten welke maatregelen hij neemt om te voorkomen dat de variant naar Nederland komt, kids.

In welke film zitten we? Groundhog Day? Er komt een nieuwe variant aan, B.1.1.529. De ‘experts’ van de who buigen zich, terwijl jullie dit stukkie lezen, over een betere naam. En Lil van de SP wil weten wat hugooootje eraan gaat doen om te voorkomen dat deze variant ons land binnenkomt.

Laten we in lockdown gaan! O nee zitten we al. Laten we een vaccin maken, 1tje die 95% effectief en veilig is! O nee die hebben we al. Laten we iedereen gratis geld geven! O nee doen we ook al. Onder welke steen komt zo’n Lillie vandaan gekropen? Wat een doos, sorry maar ik kan er niet meer tegen.

Dat er weer meer doden te betreuren zijn dan normaal haalt nu ook de kranten. Tis al de 5de week op rij maar de onderzoekers hebben de redenen voor deze overscore nog niet gevonden. 600 meer 80+‘rs overleden er vorige week. 220 meer 60-‘rs en dan zouden er 80 jongeren extra zijn gestorven. Das ruim 120 extra doden per dag. Volgens het RIVM zijn er 265 mensen aan Covid overleden. Dan hou ik nog ruim 600 extra doden over. Zou het aan uitgestelde zorg liggen? Aan depressiviteit? Eenzaamheid? Iets anders?

Ben errug benieuwd met welke naam de who komt. Deze variant heeft 32 spike-mutaties in vergelijking met de vorige. Zou Pfizer al een vaccin klaar hebben liggen? Vast wel. Als er iets effectief werkt is het de glazen bol van de pharmacy wel. Voor de 80+‘rs zal het niet veel helpen, die vallen ondanks de effectieve vaccins bij bosjes om. Mocht je volgend jaar nog op zoek zijn naar een mooie boot, een paar bijna nooit gebruikte elektrische fietsen, een tweede huisje in 1 of ander vakantiepark of nieuw huisraad voor een prikkie? Ik ben ervan overtuigd dat marktplaats.nl uit zijn voegen gaat barsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *