Categorieën
Geen categorie

25 november 2021, 8.30 precies hing ik aan de lijn lieverds.

Een lief stemmetje nam, na 10 minuten wachten, op, ik moet eerlijk zeggen dat de moed me al in de schoenen zakte toen ze haar naam zei. Meerdere keren zette ze me in de wacht om te overleggen met haar manager. Simpele vragen als kunt u mij de bijsluiter leveren van het vaccin? Kunt u mij verklaren waarom er op de website van de WHO bijna 2,5 miljoen vaccinatieschades worden vermeld? Wie is er verantwoordelijk als het mis gaat? Wist ze niet te niet te beantwoorden. Verder dan “wij adviseren u toch om het vaccin te nemen” kwam ze niet. Nergens een onderbouwing, een lief, jong stemmetje met na een paar minuten een trillend lipje. Zo triest.

Ik zag in de VolksverlakkerijKrant het woord verplichting langskomen. Ze kunnen ook niets anders. Wat er om ons heen gebeurt is onvoorstelbaar. Het is teveel om te bevatten. Wat ik persoonlijk het meest onvoorstelbaar vind is de rol van de media. Ik heb er al eens eens een stukkie over geschreven. Hoe ik vroeger stiekem naar mijn radiootje luisterde, naar ‘Met het oog op morgen’. Om te luisteren naar Aad van den Heuvel in verre landen. Ik had ontzag voor journalisten, bewondering. Nu niets dan walging en achterdocht.

Vallen jullie de kleine berichtjes in die rioolkrantjes al op? Schurft en netelroos worden een probleem. Tekenen dat ons immuunsysteem aan het afnemen is? In Schotland loopt een onderzoek naar sterfte onder pasgeboren baby’s. Normaal zijn dat er 2 per 1000, in september waren het er 49. Sporters vallen om. Ach ik kan nog wel ff doorgaan, wat heeft het voor zin? Het ergste vind ik nog de gemoedstoestand van jongeren. Opdat wij niet vergeten.

The Old Man in a Chair, Vernon Coleman, heeft een nieuwe vlog gemaakt. Er is bewijs dat de vaccins niets met volksgezondheid te maken hebben. Hij roept dit al 18 maanden maar nu is er een rapport van een gerenommeerd Amerikaans medisch tijdschrift. Neem de moeite er naar te luisteren, https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot_TWpj5FDYSrjRIsT.html.

Één reactie op “25 november 2021, 8.30 precies hing ik aan de lijn lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: