Categorieën
Geen categorie

19 november 2021, tis half 4 lieverds.

Het waait erg vaak in Fryslan, ik hou daar wel van. Tis erg zacht weer en vandaag staat in het teken van de volle maan. Rond een uur of 10 deze morgen is hij helemaal vol. Ik voel hem aan me trekken, al een paar dagen. Als ie zondag is uitgewerkt dan gaat het koud worden. Moeten de kachels hoger. Zouden de elektriciteitscentrales de vraag aankunnen?

Met ons gas gaat het niet echt lekker. Duitsland en Rusland zitten niet op 1 lijn als het gaat om een pijpleidingkje. Misschien dat Noorwegen nog wat heeft, laten we het hopen! Als het een strenge winter wordt, wat men wel voorspelt, dan hebben we sws niet genoeg. Ach zo’n crisis kan er nog wel bij, gooi maar op de hoop.

Gisteren is met spoed, onder toeziend oog van ubersturmbahn führer hugootje, de eerste booster gezet. Wat een poppenkast. Een 95% effectief vaccin blijkt na een maand of 6 zijn effectiviteit te verliezen. In de UK hebben ze op de 1 of andere manier al een overzicht gepresenteerd van de 4de, 5de en 6de prik. Deze liggen al klaar op de plank, das makkelijk als je ingelicht bent over de aankomende varianten. Elke 6 maanden een nieuwe booster anders ben je niet meer gevaxxt en behoor je tot de wappies. Voor velen al een geuzennaam.

Ik las dat de vvd voor meer migratie is, dat stond in het treindocument van die christelijke charlatan. Als ik die man zie dan krijg ik altijd een beetje een onbestemd gevoel. Hij lijkt zo op de leraren die we vroeger hadden op de lagere school. Zo’n streng grijs pak, de haren in een trieste scheiding en dan altijd aan je zitten. De meeste stonken gigantisch uit hun bek. Ik durf erom te wedden dat segertje daar ook last van heeft.

Maar de vvd en migratie? Waar komt dat vandaan? Tis weer vrijdag! Het cbs heeft zonet de nieuwe weekcijfers gepresenteerd! En we zijn weer gestegen! 300 doden meer dan de week ervoor. Vooral onder jonge mannen gaat het hard. Ze vallen bij bosjes om. Nu zie ik vooral jonge mannen hierheen komen als ik de filmpjes en video’s bekijk van wat er aan vluchtelingen Europa binnenstroomt. Op zich een troostend gevoel. Waarschijnlijk zorgt markie er gewoon voor dat mijn dochter er straks niet alleen voor komt te staan. Sven, Marco en Jaap worden vervangen door Achmed, Hoessein en Mo. Wat is het toch een visionair die man.

Poolse grens

2 reacties op “19 november 2021, tis half 4 lieverds.”

Heerlijk ironisch, sarcastisch en cynisch stukje zo op de vroege morgen. Ik werd vroeg wakker van een enorme zware trilling door mijn gehele derde etage woning, dus heb wat metingen verricht. Had al een tijd geen last meer van die zware trilling (wat geen werklui zijn), maar rond een uurtje of 5 vanmorgen begon het weer, alsof De Schepper een wasmachine op cetrifugeren heeft gezet, maar de was maar niet droog wil worden.

Heb je het artikel van de eeuw al gelezen? Genegeerd door alle media, inclusief de zogenaamde alternatieve kanalen. Mensen als Karel van Wolferen, Sven Hulleman, Willem Engel, Flavio, etc., etc., zijn niet bezig met de waarheid, maar bewandelen de paden van hun main stream collega’s, zo lijkt het voorlopig. De mailserver van de Tweede Kamer heeft het artikel geweigerd (na 24 uur broeden). Viruswaarheid heeft nog iets gezegd over “Liefde”, maar heeft de deur hard dichtgesmeten. Karel reageert sowieso niet, niet via “Gezond Verstand Krant”, noch via zijn eigen e-mail adres. Sven heeft mij maanden geleden al geblokt van zijn whatsapp toen ik hem wees op zijn wederzijdse vriend Jort K., grote vriend van Mark R., beroepsleugenaar der Nederlanden (en nu ook medeplichtig aan moord).

Zijn de mensen bang? Worden ze gecontroleerd, of gechanteerd? Enfin, ik wens jou een mooie dag in het stormachtige Friesland en vandaag zou de maan in Stier staan en een rood kleurtje moeten krijgen, het blijft gewoon spannend, al is het niet op aarde, dan is er wel weer iets in de hemel aan de hand.

Artikel download link: Stierenpoep versus koeiengif, https://mega.nz/file/KvAlWCyJ#IGc8HxokEPAW3pla6I05XaBueUEz4m3PDnHBy2pvVH4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *